Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 17:38

Σταμάτης Δακτυλίδης: «Αισιόδοξος και απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία της Α.Ε. Μυκόνου»

«Κάθε αρχή και δύσκολη» όπως λέει και το γνωστό γνωμικό…

Έτσι και για την Α.Ε. Μυκόνου, αφού όπως αποφάσισε η κληρωτίδα του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από το Αίγιο κόντρα στον τοπικό Παναιγιάλειο, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στη Γ’ Εθνική.

Μπορεί βέβαια φέτος η ομάδας της Αχαΐας να μην δείχνει ότι έχει τη δυναμική που είχε πριν λίγους μήνες, όμως παραμένει πάντα ένας δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του.

mykonos 1

«Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι το πρωτάθλημα, είμαι όμως αισιόδοξος τόσο για το συγκεκριμένο ματς όσο και για τη γενικότερη παρουσία μας στο πρωτάθλημα» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της Α.Ε. Μυκόνου Σταμάτη Δακτυλίδη μόλις πληροφορήθηκε το που θα παίξει την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του, ενώ συνέχισε: «Ως διοίκηση έχουμε ικανοποιήσει στο μεγαλύτερο βαθμό αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται αλλά και από την οργάνωση που υπάρχει. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα πρωτίστως με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να δούμε ωραία και ενδιαφέροντα παιχνίδια.»

Η ΑΕΜ συνεχίζει την προετοιμασία της στο Ελατοχώρι με καθημερινές προπονήσεις με τον Βαγγέλη Βλάχο να ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου την Τετάρτη 28 Αυγούστου να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη στο πιο δυνατό φιλικό απέναντι στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στην Super League2.

mykonos 2

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares