Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 22:42

Οριστικά σε δύο ομίλους το πρωτάθλημα (ο τρόπος διεξαγωγής)

Σε δύο ομίλους θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας 2024-2025 σύμφωνα με την συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ένωση έλαβε υπόψιν της το αίτημα των σωματείων στην γενική συνέλευση για περισσότερα παιχνίδι και αποφάσισε να συμπτύξει τους  ομίλους από τρεις σε δύο.

Βέβαια, η πρώτη σκέψη πάει στο συγκοινωνιακό, καθώς ειδικά στον πρώτο όμιλο υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Σε αυτό το πρόβλημα η ΕΠΣ θα δώσει προτεραιότητα σε αυτά τα παιχνίδι όσο υπάρχουν ακόμη δρομολόγια. 

Σε κάθε περίπτωση το φετινό πρωτάθλημα θα έχει σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς εκτός των αυξημένων σε αριθμό αγώνων, θα συναντηθούν ομάδες που μέχρι σήμερα δεν έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους.

Όσο αφορά την δεύτερη φάση και την ανάδειξη του πρωταθλητή, όπως αναφέρει η ΕΠΣ Κυκλάδων οι δυο πρώτοι του κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν έναν όμιλο και θα έχουμε ένα μίνι πρωτάθλημα, με τους πρώτους να έχουν το μπόνους τον συν 2 βαθμών. Ο πρώτος της βαθμολογίας θα είναι ο πρωταθλητής Κυκλάδων για τη σεζόν 2024-2025.

Διαβάστε την συμπληρωματική προκήρυξη για περισσότερες λεπτομέρειες: 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» 2024-2025

Α. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

       Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ, το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2024-2025 ονομάζεται «BLUE STAR FERRIES».

B. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

       Στο Πρωτάθλημα A’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κυκλάδων «BLUE STAR FERRIES» περιόδου 2024-2025 δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω δεκαπέντε (15) ομάδες:

 Α.Ο. ΠΑΓΟΣ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ, Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Β’ (δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Φάση), Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ.

Γ. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ

       Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) γύρους, σε δύο (2) Ομίλους ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (7 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΓΟΣ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ,  Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Β’, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (8 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ.

        Οι  αγώνες του Α’ Ομίλου με δύσκολη συγκοινωνιακή κάλυψη θα ξεκινήσουν άμεσα με κλειδάριθμο (Ομάδες Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου με Ομάδες Κύθνου, Σίφνου Μήλου).

        Οι  πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (Α’ & Β’) της Α’ Φάσης, θα ξεκινήσουν στην Β’ Φάση με δύο (2) βαθμούς επιπλέον (bonus).

Β΄ΦΑΣΗ

        Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, θα συγκροτηθεί ένας Όμιλος των τεσσάρων  (4) ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του κάθε Ομίλου (Α’ & Β’) της Α’ Φάσης.

        Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βαθμολογία σε δύο (2) Γύρους κατόπιν κλήρωσης.

        Ο 1ος  στην βαθμολογική κατάταξη θα είναι ο Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» περιόδου 2024-2025.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares