Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 10:45

Θύελλα Καμαρίου: Ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα τέσσερα ταλέντα της ακαδημίας

Τους τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία και θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα μαζί με ακόμη δύο που είχαν προωθηθεί την προηγούμενη σεζόν ανακοίνωσε η Θύελλα Καμαρίου.

Πρόκειται για τους νεαρούς, Λιγνό Χρήστο, Σελμάνι Λούις, Κοϊδελάϊ Λεο και Κανουσάϊ Τεο, ενώ στην ανδρική ομάδα βρίσκονται από πέρυσι και οι  Κούκα Ντένις και Κοιδελαϊ Ορεστης.

Πλέον, και με την προσθήκη των νεαρών η Θύελλα Καμαρίου γίνεται πάνοπλη σε όλες τις θέσεις, με τον κόουτς Μάκη Πούλο να έχει στη διάθεση του πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου δείχνοντας ότι εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας πλαισιώνει τον ανδρικό κορμό της με τους Λιγνό Χρήστο, Σελμάνι Λούις, Κοϊδελάϊ Λεο, Κανουσάϊ Τεο, μαζί με τους Κούκα Ντένις , Κοιδελαϊ Ορεστης , Λένα Άγγελος που ήταν από πέρυσι στην Ανδρική ομαδα.

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τον κορμό της Αναπτυξιακης ομάδας της Κ18 την περσινή χρονιά, προωθούνται στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη δυναμική.

Το μέλλον της Θύελλας είναι εδώ...και τα παιδιά μας θα το αποδείξουν εντός γηπέδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares