Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 11:28

Εξάσφαιρος ο Παμμηλιακός διέλυσε και τον Αστέρα Μαρμάρων

pammiliakos-asteras-2-12-2012-0

Πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν, λόγω της αγωνιστικής ανόδου του Αστέρα Μαρμάρων, αλλά και των απουσιών του Παμμηλιακού, πέτυχε την όγδοη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια η ομάδα της Μήλου συντρίβοντας την ομάδα της Πάρου με 6-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

Οι «κόκκινοι» της Μήλου συνεχίζουν την ξέφρενη κούρσα τους στην κορυφή του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων και αισίως έφτασαν τους 24 βαθμούς (απόλυτο νικών) με 31-1 τέρματα!

Με πολλές απουσίες παρατάχτηκε και η ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων που της στοίχησαν την συνοχή της και τον καλό δρόμο που είχε μπει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Παιδαριώδη λάθη από την Παριανή ομάδα που δεν άντεξε στην πίεση του πρωτοπόρου Παμμηλιακού σε κανένα σημείο του αγώνα.

pammiliakos-asteras-2-12-2012-1

Η ομάδα της Μήλου παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα από τον Ζαχαρία Γκούτζα, που απόλυτος γνώστης του έμψυχου δυναμικού που έχει στη διάθεση του ανακάτεψε την τράπουλα σε αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε όχι μόνο δεν φάνηκαν οι απουσίες της ομάδας της Μήλου αλλά φάνηκε ότι με σωστή διαχείριση υπάρχει και βάθος στην ομάδα.

Ο αγώνας δεν χωράει ιδιαίτερων αναλύσεων με τον Παμμηλιακό να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί συνεχείς ευκαιρίες για γκολ στην εστία του Πούλιου, κάνοντας το σκορ να δείχνει εν τέλει μικρό.

pammiliakos-asteras-2-12-2012-2

milos-glaronisiaΤα γκολ της συνάντησης

1-0: Στο 14’ μετά από σουτ του Καμπανάρου ο Συμεών Χατζίεφ εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Πούλιου και ανοίγει το σκορ.

2-0: Στο 20’ ο Παπαδημητρίου εκτελεί φάουλ από αριστερά ο Πούλιος χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και ο Ηλίας Κυρίτσης από κοντά πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του Παμμηλιακού.

3-0: Στο 32’ ο Συμεών Χατζίεφ φεύγει από κανονική θέση στη μπαλιά του Παπαδημητρίου και πλασάρει στη δεξιά γωνία του Πούλιου.

4-0: Στο 58’ ο Χατζίεφ εκτελεί κόρνερ από αριστερά ο Αργύρης Σίδερης πιάνει την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και χρίζεται και αυτός σκόρερ στον αγώνα.

5-0: Στο 65’ Χατζίεφ και Αργύρης Σίδερης φεύγουν στην αντεπίθεση, ο Βούλγαρος άσος του Παμμηλιακού δίνει έτοιμο γκολ στον αρχηγό του, ο οποίος διπλασιάζει τα τέρματα του.

6-0: Στο 84’ φάση καρμπόν με το δίδυμο να αλλάζει αυτή τη φορά σε Τσιριγωτάκη και Συμεών Χατζίεφ αν αλλάζουν την μπάλα ύστερα από την κάθετη του «κλέφτη» των «»κόκκινων» και ο Βούλγαρος επιθετικός πετυχαίνει χατ τρικ κλείνοντας τον δείκτη του σκορ του αγώνα.

pammiliakos-asteras-2-12-2012-3

paros-santorineos-1Παίχτης του αγώνα: Συμεών Χατζίεφ – Παμμηλιακός: Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του Παμμηλιακού επέστρεψε φουριόζος από τον τραυματισμό του και πέτυχε χατ τρικ, ενώ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις των γκολ. Ο Χατζίεφ δίνει φέτος άλλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή του Παμμηλιακού και μετά την μεγάλη του εμφάνιση με τον Άγιαξ Σύρου μετέτρεψε την όγδοη φετινή νίκη του Παμμηλιακού σε προσωπικό σόου!

Αρχοντική εμφάνιση στο χώρο του κέντρου από Τσιριγωτάκη και Ατανάσοφ με συνεχείς κάθετες μπαλιές και ατελείωτη δημιουργία φάσεων και κοψιμάτων, με άξιο συμπαραστάτη τους τον επίσης πολύ καλό Στάθη Παπαδημητρίου.. Εξαιρετικό παιχνίδι από δεξιά και από τον μικρό Δημήτρη Καμπανάρο, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν συνεχής κίνδυνος για την άμυνα του Αστερα, ενώ θα μπορούσε να χρηστεί σκόρερ σε δύο περιπτώσεις (14’ και 22’) αν ήταν λίγο πιο τυχερός (στο πρώτο η φάση τελείωσε με γκολ)

Από το ναυάγιο της ομάδας της Πάρου δεν ξεχώρισε κάποιος παίχτης.

pammiliakos-asteras-2-12-2012-4

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη (69’ Σίδερης Σ.), Μήτση, Ψαθάς, Σίδερης Α. (67’ Καμακάρης), Ατανάσοφ, Τσιριγωτάκης, Χατζίεφ, Παπαδημητρίου, Καμπανάρος (67’ Ψαθάς)

Αστέρας Μαρμάρων (Χρήστος Σαμιός): Πούλιος, Λουρίδης, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Αλιπραντής (69’ Χριστόφορος), Σάμιος, Κληρονόμος, Καράι, Ρούσσος, Λιόντος (60’ Γιαννιώτης), Ζούμης.

milos-mileika-neaΜετά το τέλος του αγώνα ο Στάθης Παπαδημητρίου του Παμμηλιακού δήλωσε στα Μηλέικα Νέα και το sportcyclades: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι, με την πολύ καλή απόδοση που είχαμε σε αυτόν τον αγώνα. Ήταν νομίζω η καλύτερη φετινή εντός έδρας εμφάνιση μας. Παρά τις απουσίες ο προπονητής μας βρίσκει πάντα λύση, ώστε να είμαστε μια ομοιογενής ομάδα. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο μας κάνει να δίνουμε παραπάνω από το 100% των δυνάμεων μας. Κοιτάμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι στη Σίφνο.»

Από τον Αστέρα Μαρμάρων μας μίλησε ο ποδοσφαιριστής Ρούσσος Βαγγέλης και μας τόνισε τα εξής: "παίζαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, ο οποίος έγινε ακόμα δυσκολότερος λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε. Προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα θετικό από τον αγώνα. Η ομάδα της Μήλου άξιζε τη νίκη καθαρά και νομίζω αξίζει και την πρωτιά που κατέχει.

Εμείς κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Πάγο, μια επίσης πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε την προσπάθεια να βγούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα"

Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου (κάντε κλικ εδώ…) του πρωταθλήματος Κυκλάδων και το πρόγραμμα αγώνων (κάντε κλικ εδώ…). 

paros-aliprantis-evgaΜικρά από τη Μήλο   

-Το νέο εκπληκτικό χορευτικό τους παρουσίασαν σε αυτό το παιχνίδι οι cheerleaders του Παμμηλιακού στην ανάπαυλα του αγώνα. Παρόν και ο Παμμηλιακάρας, η μασκότ αίγαγρος του Παμμηλιακού! Στα ηχητικά αυτήν την Κυριακή ήταν ο Μιχάλης Καμακάρης (Μαύρος).

-Απαρατήρητη και χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Πάντου και των βοηθών του κ. Μαθιουδάκη και κ. Παγώνη.

-Στη γειτονική Σίφνο θα ταξιδέψει την επόμενη αγωνιστική ο Παμμηλιακός όπου θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Πανσιφναϊκού στα εγκαίνια του νέου του γηπέδου! Οι Σιφνιοί ετοιμάζουν την δική τους γιορτή ώστε να ανταποδώσουν την φιλοξενία του Παμμηλιακού στον πρώτο γύρο, αλλά και την γενική φιλοξενία της ομάδας τους από τους ανθρώπους του Παμμηλιακού όσο στον πρώτο γύρο που χρησιμοποιούσαν ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

-Ο Αστέρας Μαρμάρων, θα ταξιδέψει στην Σύρο για άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πάγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares