Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 19:57

Επιστροφή στις νίκες θέλει το Φιλώτι.

FILOTI-PANTHIRAIKOS FASH

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει την Κυριακή το Φιλώτι απέναντι στην νεανική Λάβα Σαντορίνης.

FILOTI-PANTHIRAIKOS FASH

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει την Κυριακή το Φιλώτι απέναντι στην νεανική Λάβα Σαντορίνης.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO
NAXOS SOULATSO MIKRO
NAXOS CAPOUTSINOS CAFE
NAXOS PROTON044
Οι "Κυανέρυθροι" φέτος εκπλήσσουν ευχάριστα με την πειθαρχεία που επιδεικνύουν εντός αγωνιστικού χώρου. Τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα όμως φαίνεται ότι χρειάζονται ακόμα καιρό για να δέσουν μέσα στο σύνολο. Το παιχνίδι με τη Λάβα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κατάκτηση των τριών βαθμών για το Φιλώτι, μιας και στα τελευταία δύο ματς μετρά μια ισοπαλία (1-1 με Τραγαία) και μία ήττα (6-2 με Πανθηραϊκό). Αγώνα δρόμου κάνει ο Κρητικός προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά η Λάβα του Δημήτρη Πίττα βρίσκετε σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς ο έμπειρος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει την ομάδα από το "0", εμφυτεύοντας στους παίχτες του μια διαφορετική από την υπάρχουσα νοοτροπία. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην έχουν έρθει ακόμα για την ομάδα του Εμπορείου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για έναν εύκολο αντίπαλο.

Οι τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τη σεζόν 2010-2011, όπου το Φιλώτι είχε νικήσει εντός έδρας με 5-2, ενώ το ματς του 2ου γύρου στην Θήρα είχε λήξη ισόπαλο 2-2.

Την αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή στις 10:30 στο γήπεδο του Αγερσανίου θα διευθύνουν οι: ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., VAN AAKEN Φ.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

NAXOS Katsonis 200x100

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πλήρης για την Πάρο. Μάχη για την 3η θέση. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares