Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 15:32

Με πολλές απουσίες Παμμηλιακός και Αστέρας Μαρμάρων

asteras-pammiliakos-6-10-2012-4

Πρεμιέρα δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα Κυκλάδων για τον πρωτοπόρο και αήττητο Παμμηλιακό με ένα ακόμα παιχνίδι στη Μήλο.

Την Κυριακή 2/12 η ομάδα της Μήλου υποδέχεται στις 15.15 στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού τον Αστέρα Μαρμάρων και για ακόμα μία φορά η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο κρίνεται επιτακτική.

milos-glaronisiaΟ Παμμηλιακός…

Οι «κόκκινοι» της Μήλου αντιμετωπίζουν σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων σε αυτό το παιχνίδι, καθώς η ομάδα μετά από μια σειρά σκληρών παιχνιδιών από την οποία πέρασε αλώβητη, παρουσιάζει ένα «καράβι» απόντες αλλά και ανέτοιμους παίχτες. Θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος (μία αγωνιστική) λόγω της κόκκινης κάρτας στον αγώνα με τον ΑΟ Πάγου, Κλαούντιο Μπαργιάμη (κεντρικός αμυντικός).

Τραυματίες από τον ίδιο αγώνα βρίσκονται οι Στέλιος Μάλλης (αριστερός χαφ) και Αντώνης Πουλάκης (αριστερός μπακ), ενώ στο στάδιο της αποθεραπείας είναι ο αρχηγός Αργύρης Σίδερης (κεντρικός αμυντικός) που έχει χάσει προπονήσεις, ο Συμεών Χατζίεφ και ο Νίκος Ψαθάς, η παρουσία των οποίων είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Για το λόγο αυτό πολλά παιδιά από τις ακαδημίες θα πάρουν το χρίσμα εισόδου στην πρώτη ομάδα ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να αποτελέσουν μέρος της τα επόμενα χρόνια.

Στον πρώτο γύρο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Μάρμαρα της Πάρου ο Παμμηλιακός είχε επιβληθεί άνετα με 4-0 με γκολ των Καμακάρη, Μάλλη και Τσιριγωτάκη (2).

milos-mileika-neaΟ Αστέρας…

Από την πλευρά των κόκκινων της Πάρου που επίσης αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, θα απουσιάσουν οι, Καρανίκης Παύλος λόγω καρτών. Ρούπας Δημήτρης και Cornel Ranatiu λόγω τραυματισμού, μάλιστα ο ρουμάνος άσσος του Αστέρα, είχε τραυματιστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Παμμηλιακό στο 6ο λεπτό του αγώνα. Επίσης, αμφίβολοι λόγω διαφόρων προβλημάτων είναι οι Ζουμής Ηλίας, Λουρίδης Αντώνης και Χριστόφορος Λευτέρης.


Την συνάντηση θα διευθύνει ο Θ. Πάντος με βοηθούς τους Α.Παγώνη και Γ.Μαθιουδάκη.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares