Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 23:07

Πανθηραϊκός – Καρτεράδος «Με διαφορετικούς στόχους».

pan8iraikos-karterados-kypello-25-9-11

To Σάββατο 1/12 και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Καμαρίου, ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, ανάμεσα σε Πανθηραϊκό Α.Ο και Α.Ο Καρτεράδου.

Με τον αγώνα αυτό, πέφτει και η αυλαία του πρώτου γύρου

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1
THIRA PLAYLAND1
για τις δύο ομάδες.

Ο τυπικά γηπεδούχος Πανθηραϊκός προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με το Φιλώτι. Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συλλέξει 16 βαθμούς. Στις 6 πρώτες αγωνιστικές, ο Πανθηραϊκός έχει πετύχει 5 νίκες, ενώ έχει και μια ισοπαλία, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τραγαίας.

 Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Καρτεράδου, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με -6 βαθμούς, έχοντας μαζέψει μόλις 1 πόντο, στο ισόπαλο 2-2 με την ομάδα της Ίου. Θυμίζουμε ότι ο Καρτεράδος είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -7 βαθμούς, λόγω ποινής που είχε επιβληθεί, από την περσινή περίοδο. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Καρτεράδος ηττήθηκε με σκορ 0-4, από τον Αστέρα Τραγαίας.

Αντιλαμβανόμαστε επομένως ότι ο μεν Πανθηραϊκός χρειάζεται τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, ενώ ο Καρτεράδος θα ψάξει να πάρει κάτι από το ματς, προκειμένου να "ξεκολλήσει" από το -6.

Προϊστορία.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν πάρα πολλές φορές. Μάλιστα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων χαρακτηρίζονταν από ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόσφεραν όμορφο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις.

 Τη σεζόν 2007-2008, ο Πανθηραϊκός είχε επικρατήσει με σκορ 3-0 εντός και 0-3 εκτός, σε μια χρονιά στην οποία έφτασε μέχρι και τον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Την επόμενη χρονιά, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, με τον Καρτεράδο να παίρνει την πρόκριση, αφού επικράτησε με σκορ 1-0. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Καρτεράδος πήρε τη νίκη στον πρώτο γύρο με σκορ 1-0. Στη ρεβανς, το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τον Καρτεράδο να κλέβει το βαθμό της ισοπαλίας την τελευταία στιγμή, ενώ ο Πανθηραϊκός είχε σημαδέψει 5 φορές τα δοκάρια ενώ το σκορ ήταν ακόμα 1-0, χωρίς να καταφέρει να "τελειώσει" την υπόθεση νίκη. Αυτή τη σεζόν, ο Καρτεράδος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Τη ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 Πανθηραϊκός και Καρτεράδος διασταύρωσαν τα ξίφη τους πέντε φορές, με τον Πανθηραϊκό να φεύγει νικητής και στις πέντε εξ' αυτών. 

Αρχικά, η κλήρωση του Κυπέλλου έφερε και πάλι αντιμέτωπες τις δύο ομάδες στον δεύτερο γύρο του θεσμού. Ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που πήρε τη νίκη-πρόκριση, χάρη σε δύο τέρματα λίγο πριν τη λήξη του ματς και ενώ ο Καρτεράδος βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο πρωτάθλημα, ο πρώτος αγώνας είχε διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καρτεράδου, λόγω ενός προβλήματος που είχε προκύψει στο γήπεδο Καμαρίου. Νικητής ήταν ο Πανθηραϊκός με σκορ 0-2.

Στη ρεβάνς του δευτέρου γύρου, ο Πανθηραϊκός επικράτησε και πάλι, αυτή τη φορά με σκορ 4-2.

Οι δύο ομάδες, τέθηκαν αντιμέτωπες και για τα μπαράζ παραμονής στην Α' Κατηγορία Κυκλάδων εκείνη τη χρονιά, με τον Πανθηραϊκό να επικρατεί και στις δύο αναμετρήσεις, με σκορ 0-3 και 4-0.

Τελευταία επίσημη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθηραϊκό και Καρτεράδο, ήταν αυτή της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, για τη σεζόν 2011-2012, όπου ο Πανθηραϊκός επικράτησε με τελικό σκορ 9-0.

Η συνέχεια, το βράδυ του Σαββάτου, στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares