Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 22:36

Τα νέα αποδυτήρια της Θύελλας Καμαρίου.

APODYTHRIA ENTOS

Ένα όνειρο πολλών χρόνων και κρατά από τότε που ακόμα το γήπεδο ήταν "Χωμάτινο" έγινε πραγματικότητα για το Δ.Σ και τους παίχτες της Θύελλας Καμαρίου.

8IRA LYGNOY EKOΟ λόγος για τα νεόδμητα αποδυτήρια της Θύελλας, που ίσως είναι τα καλύτερα και πιο πολυτελείς στις Κυκλάδες.
Ο χώρος που επί σειρά ετών χρησιμοποιούνταν σαν αποθήκη του γηπέδου, ύστερα από την άδεια και αρωγή του Δήμου, καθώς και την προσωπική πρωτοβουλία των, Δημάρχου Θήρας κυρίου Ζώρζου και του Πρόεδρου του ΔΑΠΟΣ κυρίου Αντώνη Καντζέλη, μετατράπηκε σε έναν χώρο, που η Καμαριανή οικογένεια χαίρετε και απολαμβάνει τώρα.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι, για την ολοκλήρωση του έργου δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό, που καλύφτηκε από το ταμείο της Θύελλας, οι παράγοντες της οποίας έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.THIRA THIRAIKH METAFORES041

Μετά από την επίσκεψη μας στο χώρο διαπιστώσαμε την καλαίσθητη πινελιά, που έχει δώσει η "ψυχή της ομάδας" κυρία Άννα Λυγνού, με την τελευταία να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία για την διακόσμηση του χώρου.
Το κτήριο αποτελείτε από τα κυρίως αποδυτήρια και ένα δεύτερο διαμέρισμα στο οποίο φιλοξενούνται τα πολυτελέστατα ντους των ποδοσφαιριστών.
Μάλιστα από το Δ.Σ της Θύελλας υπάρχει σκέψη τα αποδυτήρια να παραχωρούνται στις ομάδες (εκτός νησιού) που φιλοξενούνται στο γήπεδο για να δώσουν αγώνες.
Στο Δημοτικό στάδιο Καμαρίου υπάρχουν ακόμα δύο χώροι αποδυτηρίων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται από τις υπόλοιπες ομάδες.

 

Ευχαριστήριο

Με την ευκαιρία το Δ.Σ και οι παίχτες του Α.Σ Θύελλα Καμαρίου ευχαριστούν θερμά τον Κύριο Ζώρζο για την παραχώρηση του χώρου, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία της ομάδας.


APODYTHRIA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares