Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 23:59

Συνέντευξη Χρήστου Πάτρα στην "Κοινή Γνώμη" της Σύρου.

PATRAS KOOUTS

Ο Χρήστος Πάτρας μιλά στην εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" της Σύρου και τον δημοσιογράφο της Σταύρο Μαυράκη, για τον Φοίνικα, αλλά και για τα όσα ακούγονται για αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

NAXOS sima vofanonΟ Φοίνικας μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, από τον Άρη, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός έδρας) και την Μένεν στη Σύρο, επικράτησε του Ηρακλή στο γήπεδο της Μίκρας με 3-2 σετ και επέστρεψε στις επιτυχίες. Η εμφάνισή των παικτών της ομάδας δεν ήταν αυτή που ήθελε ο Χρήστος Πάτρας, αλλά και οι φίλοι καθώς ο “γηραιός” είναι η σκιά του εαυτού του μιας και έχει πάρα πολλά κυρίως οικονομικά προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής ήταν μία από τις ομάδες που φτιάχτηκαν πραγματική την τελευταία στιγμή και έχει κάνει μια πολύ μικρή προετοιμασία. Παρόλα αυτά η νίκη των “Πειρατών” στη Μίκρα μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ σημαντική αφού ήρθε σε μια περίοδο που υπάρχει πίεση στην ομάδα από τις συνεχόμενες ήττες και όλοι ευελπιστούν ότι έτσι έκλεισε την κακή παρένθεση που είχε ανοίξει στο ίδιο γήπεδο με τον Άρη.

Το τελευταίο χρονικό ακούγεται όλο και περισσότερο ότι η διοίκηση του Φοίνικα ίσως προχωρήσει σε αλλαγές του έμψυχου δυναμικού, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι με κάποιους παίκτες. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να αναφέρουμε για ποιους παίκτες ακούγονται όλα αυτά, καθώς ακολουθούν επίσημοι αγώνες και όλα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Πάντως κι ο ίδιος ο Χρήστος Πάτρας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές κατά την μεταγραφική περίοδο που έρχεται και ήδη η διοίκηση σε συνεργασία με τον ίδιο αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για την ομάδα.  

ΕΡ: Υπήρχε κάποιο πρόβλημα και ο Φοίνικας στα προηγούμενα παιχνίδια δεν παρουσίαζε το γνωστό καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει συνεχόμενες ήττες;

ΑΠ: “Αρχικά είχαμε ένα βαρύ πρόγραμμα με πολλά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου οι παίκτες της ομάδας είχαν επιβαρυνθεί αρκετά με αποτέλεσμα να είναι κουρασμένοι, αλλά και κάποια άλλα τεχνικά θέματα που είδαμε μέσα στο γήπεδο και τα είχαμε εστιάσει από την αρχή της χρονιάς. Οπότε αυτά θα πρέπει να λύσουμε για να προχωρήσουμε. Δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε πάνω σ' αυτό το κομμάτι”.

ΕΡ: Τη ήταν αυτό που έχει επηρεάσει την συνολική εικόνα της ομάδας σας;

ΑΠ: “Είναι τεχνικό το θέμα, είναι μέσα στο γήπεδο κι αυτό προσπαθούμε να λύσουμε. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω. Δουλεύουμε πάνω σ' αυτά τα θέματα στις προπονήσεις και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα είμαστε διαφορετική και θα έχουμε καλύτερη απόδοση”.

ΕΡ: Πιστεύεται ότι μετά τη νίκη σας επί του Ηρακλή θα έχετε καλύτερη απόδοση καθώς σας έχει φύγει το βάρος από τις συνεχόμενες ήττες; Γιατί ξέρουμε το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που παίζει κύριο λόγο η ψυχολογία και ο Φοίνικας έδειχνε στα τελευταία παιχνίδια να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

ΑΠ: “Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν χαρήκαμε που κερδίσαμε τον Ηρακλή με 3-2. Κρατάμε απ' αυτό το παιχνίδι μόνο τη νίκη. Δεν χαρήκαμε με τον τρόπο που κερδίσαμε και με την εμφάνιση που είχαμε. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει, τόσο για την ομάδα μας, αλλά και για όλους τους φιλάθλους μας”.

ΕΡ: Κάποια δημοσιεύματα κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο αναφέρουν ότι υπάρχουν κάποια μικρά εσωτερικά προβλήματα μέσα στην ομάδα και συγκεκριμένα με κάποιους παίκτες. Υπάρχει κάτι που ο Φοίνικας κοιτά και θέλει να αλλάξει;

ΑΠ: “Κοιτάμε τα πάντα, όπως έχω είπα πριν από μερικές ημέρες σε κάτι δηλώσεις που έκανα, η διοίκηση της ομάδας είναι αρκετά έμπειρη και έχουμε άριστη συνεργασία μεταξύ μας και πιστεύω ότι θα λύσουμε ότι υπάρχει, για το καλό της ομάδας μας. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα και για κάτι συγκεκριμένο. Απλά έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα, όσον αφορά μέσα στο γήπεδο και στο πως θα εμφανιστούμε στους επόμενους αγώνες μας”.

ΕΡ: Επομένως με αυτά που λέτε καταλαβαίνω ότι αφήνεται ανοικτό παράθυρο για την προσεχή μεταγραφική περίοδο, όπου θα γίνουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

ΑΠ: “Θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να φτάσουμε στα στάνταρ που είχαμε σχεδιάσει κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Από εκεί και πέρα, αν αυτά δεν βγαίνουν τότε θα κοιτάξουμε και διάφορα άλλα πράγματα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μας ενδιαφέρει αυτή η ομάδα όπως τη σχεδιάσαμε να πάρει το καλύτερο δυνατό”.

ΕΡ: Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε τη είναι αυτό που έχετε δει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα από τις υπόλοιπε ομάδες.

ΑΠ: “Είναι ένα προβλεπόμενο πρωτάθλημα, όπου θα έρχονται πολλά περίεργα αποτελέσματα, κι αυτό γιατί οι ομάδες κυνηγούν τους βαθμούς και η μία κυνηγά την άλλη. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως το είχα πει δηλαδή από την αρχή, να είμαστε αυτοί που θα κάνουμε το ανέβασμά μας την κατάλληλη χρονική περίοδο, που χρονολογικά είναι μετά τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε πολλοί δυνατοί και πολλοί σταθεροί από τις άλλες ομάδες. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που αυτή τη στιγμή πάνε καλά όμως όσο περνά ο καιρός θα δούμε αν έχουν την απαιτούμενη σταθερότητα. Εμείς θέλουμε να είμαστε την κατάλληλη στιγμή έτοιμοι ώστε να μπορούμε να τα δώσουμε όλα στους τελικούς και να φτάσουμε με επιτυχία στους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής”.

ΕΡ: Υπάρχει κάποια ομάδα που σας έχει κάνει εντύπωση μέχρι τώρα με την απόδοσή της;

ΑΠ: “Αυτή τη στιγμή ο Άρης δείχνει μια σταθερότητα και είναι λογικό γιατί ήταν η πιο έτοιμη ομάδα του πρωταθλήματος. Δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα δείξει η συνέχεια ποια θα είναι η πορεία της. Οι υπόλοιπες είναι όπως τις περιμέναμε. Ακόμη θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός δείχνει πάρα πολύ δυνατός και έτοιμος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Περιμένουμε να δούμε τη θα κάνει αν δεν θα έχει σταθερότητα στην απόδοσή του τη θα κάνει. Αν συνεχίσει έτσι καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στους τελικούς τότε άξια θα είναι εκεί που είναι και τώρα. Όμως πιστεύω ότι κι εμείς εκείνη την περίοδο θα είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και να κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Πηγή: Κοινή γνώμη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares