Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 20:18

Στέλλα Λαγουδάκη: «Έχω ακόμη κάτι να δώσω στον Πανναξιακό»

LAGOUDAKI AMYNA

Είναι μια κοπέλα που έχει πολύ δύναμη μέσα της τρομερή ενέργεια και πάθος για τι νίκη στοιχεία που φυσικά βγαίνουν σε κάθε αγωνιστική της ενέργεια μέσα στο γήπεδο κάτι που την κάνει να μην περνά ποτέ απαρατήρητη. Πέρυσι παραλίγο να αφήσει την Ελλάδα και τη Νάξο για να πατήσει το πόδι της σε Γαλλικά γήπεδα και εδάφη τελευταία στιγμή η μεταγραφή της δεν έγινε και έτσι έχουμε την τύχη να χαιρόμαστε το ταλέντο και το δυναμισμό της μια ακόμη σεζόν ως αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Η παρουσία της στην Α2 γυναικών βόλει είναι με το παραπάνω αισθητή καθώς η απόδοση της κατά γενική ομολογία κάνει το αθλητικό της άστρο να λάμπει. Της ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και σίγουρα η Στέλλα Λαγουδάκη είναι ικανή να κυνηγήσει και να πετύχει τα όνειρα.

-Αυτή είναι η δεύτερη αγωνιστική σου σεζόν στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να αγωνιστείς και πάλι εδώ;


Αρχικά δεν ήθελα να αγωνιστώ στην Ελλάδα για πολλούς λόγους. Ήταν να κλείσω σε μια Γαλλική την Essen Samon αλλά χάλασε τελικά η μεταγραφή και επειδή δεν έψαχνα εδώ ομάδα, από τις ελάχιστες που είχαν μείνει βάση χρόνου επέλεξα να αγωνιστώ στη Νάξο γιατί θεώρησα ότι την πρώτη χρονιά δεν πετύχαμε το στόχο που είχαμε βάλει που ήταν η άνοδος. Πίστεψα λοιπόν πως έχω να δώσω κάτι ακόμη στον σύλλογο, LAGOUDAKI EXODOSτου το χρωστούσα. 
 
-Περιέγραψε μας το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα σου. Προσωπικά νιώθεις αρκετά δεμένη με τις συμπαίκτριες σου;
Αν και είμαστε μια νέα ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό γιατί όλοι φέτος έχουμε κοινούς στόχους και αυτό είναι κάτι που θα ωφελήσει τους πάντες στις τάξεις του Πανναξιακού. Με τις συμπαίκτριες μου η συνεργασία είναι άριστη , πραγματικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Θεωρώ πως θα κάνουμε μια καλή χρονιά και όλες μας θα δώσουμε ότι έχουμε προκειμένου στο τέλος ο απολογισμός να είναι θετικός.
 
-Πέρυσι είχες δηλώσει σε άλλο αθλητικό μέσο πως τα φαβορί δεν ανεβαίνουν κατηγορία αλλά εσείς δεν είστε φαβορί. Μετά την άνοδο σας στη Α2 τι θα έκανες το ίδιο σχόλιο φέτος;
Αν δεν κάνω λάθος ο Κ.Λεμονίδης μου είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξη που είχα δώσει ότι συνήθως τα φαβορί ανεβαίνουν και εμείς είμαστε φαβορί. Έχουμε δει όμως σε πολλές περιπτώσεις ότι τα φαβορί δεν ανεβαίνουν κατηγορία η δεν παίρνουν πρωτάθλημα ανάλογα με τους κανόνες στο πρωτάθλημα που αγωνίζονται. Είχα κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση με βάση το ότι γενικότερα στην ομάδα διατηρούσαμε χαμηλό προφίλ. Πίστευα πέρυσι στην άνοδο μας αλλά είχαμε προβλήματα που δεν τα περίμενα. Θεωρούσα πως είχαμε καλή ομάδα και επειδή ποτέ δεν μας άρεσε να λέμε πολλά προτίμησα να μην κάνω μεγάλες δηλώσεις. Αν με ρωτήσεις θα πω το ίδιο.
 
-Ποιά είναι η στάση της διοίκησης απέναντι σας, υπάρχει η επιθυμητή στήριξη προς την ομάδα;
Η διοίκηση είναι κοντά μας σε ότι μας συμβεί και μας στηρίζει διαρκώς σε κάθε μας βήμα κάνοντας μας να νιώθουμε ασφαλείς και σίγουρες πράγμα που βγαίνει και στο γήπεδο σε κάθε μας ενέργεια. Πραγματικά έτσι όπως έχουν γίνει ποια τα πράγματα στον αθλητισμό χαίρομαι γιατί βλέπω πως είμαστε ένα από τα λιγοστά σωματεία.
 
-Πες μας λίγα λόγια για τον κόσμο της Νάξου . 
9) Ο κόσμος της Νάξου είναι διαρκώς δίπλα μας, μας στηρίζει και πραγματικά είναι τόσο ωραίο να βλέπεις σε επαρχιακές πόλεις το γήπεδο να γεμίζει γιατί έτσι καταλαβαίνεις ότι στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας. Αυτό είναι ότι καλύτερο για οποιαδήποτε ομάδα είναι άλλωστε ο κόσμος ο κινητήριος μοχλός σε κάθε προσπάθεια και εν μέρει μας οδηγεί στη νίκη.
 
 
-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το βόλεϊ; Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην Ελλάδα σε έκαναν ποτέ να μετανιώσεις γι αυτή σου την απόφαση;
Βασικά στην αρχή ήταν επιλογή της μητέρας μου επειδή ήμουν πολύ ζωηρή με πήγαινε στο βόλεϊ να ασχολούμαι με κάτι δημιουργικό και να ξεσπάω κάπου. Μετά ακολούθησε η πρόσκληση μου στην Εθνική ομάδα στα δεκατέσσερα μου χρόνια και έτσι κατάλαβα ότι ήταν αυτό που θα ακολουθούσα από εκεί και πέρα σαν επάγγελμα. Δεν το έχει μετανιώσει μέχρι και σήμερα, αν άλλαζα κάτι θα ήταν μερικές από τις επιλογές που έκανα στο παρελθόν. Δεν ήξερα όμως τότε ότι η Ελλάδα θα έφτανε σε αυτό το σημείο.
 
-Που στοχεύει ο σύλλογος σου τη φετινή σεζόν, με ποια θέση θα ήσασταν ευχαριστημένες στο τέλος;
Ο μοναδικός δικός μας στόχος φέτος είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία του βόλεϊ γυναικών και θα δώσουμε το εκατό τις εκατό των δυνάμεων μας προκειμένου να το πετύχουμε και με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε στον κόσμο αλλά και στην ομάδα μια από τις πιο δυνατές στιγμές στην ιστορία της.
 
-Φέτος αγωνίστηκε στα Μάστερς του Μπιτς Βόλεϊ στη Βάρκιζα μαζί με το ταίρι σου στην άμμο , την Εύη Χρίστου. Ποια γεύση σας άφησε το τουρνουά αυτό, αποκομίσατε;
Με την Εύη είχαμε κατέβει για πρώτη φορά το 2005 και είχαμε πάρει το πρωτάθλημα κάτω των είκοσι. Φέτος θέλαμε να αγωνιστούμε ξανά στα Μάστερς και γιατί μας αρέσει το άθλημα αλλά και γιατί για μας αποτελεί ένα είδος προετοιμασίας γιατί οι ομάδες στη σάλα μόλις το πρωτάθλημα σταματά λαμβάνουν τέλος και οι προπονήσεις. Επίσης ήταν μια καλή ευκαιρία για NAXOS Katsonis 200x100μας να συνδυάσουμε τις διακοπές με το βόλεϊ Η συμμετοχή μας στα Μάστερς μου άφησε καλές εντυπώσεις για πήγαμε καλά αν και θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα γιατί με την οικονομική κρίση οι χορηγοί είναι ελάχιστοι και αυτό δεν σου επιτρέπει να κάνεις την προετοιμασία που χρειάζεσαι.
 
-Ανάμεσα στο βόλεϊ και το Μπιτς βόλεϊ ποιό είναι αυτό που εσύ αγαπάς περισσότερο; Υπάρχουν κοινά μεταξύ των δυο αθλημάτων;
juici

Το βόλεϊ είναι αυτό που με γεμίζει περισσότερο έχω άλλωστε ασχοληθεί από μικρή με αυτό. Έχω συμμετάσχει στην Εθνική Μπιτς Βόλεϊ και έχω λάβει μέρος σε ένα Πανευρωπαϊκό στο Μπουρνό της Τσεχίας. Με κερδίζει λοιπόν το βόλεϊ σάλας παραπάνω γιατί είναι αυτό που μου δώσε τη δυνατότητα να ασχοληθώ επαγγελματικά και να βιώσω πολλές καλές στιγμές και συγκινήσεις.
 
-Ποιά ήταν η πιο σημαντική σου στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία σου στο άθλημα;
 
Δυο είναι οι σημαντικότερες στιγμές στη μέχρι τώρα πορεία μου. Η πρώτη ήταν η κλήση μου στην Εθνική Κορασίδων-Νεανίδων και η δεύτερη ήταν η μεταγραφή μου στον Πανελλήνιο. Τα δύο αυτά γεγονότα είχαν πολύ μεγάλη σημασία για μένα είναι μνήμες και στιγμές που θα θυμάμαι έντονα. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες που θα έχω να θυμάμαι.
-Υπάρχει κάποιο γούρι για σένα; Κάτι που να θες και να παίρνεις πάντα κοντά σου στις αποστολές τα ταξίδια αλλά και τις εκάστοτε ομάδες που αγωνίζεσαι;
 
Τα προηγούμενα χρόνια είχα το σταυρό μου κάτι που κάτι που εξακολουθεί να αποτελεί γούρι για μένα. Φέτος γούρι μου είναι και το σκυλάκι μου η Juici(Τζούσι) που είναι δώρο ενός σημαντικού ανθρώπου της ζωής μου του αγοριού μου.

-Μετά τις αγωνιστικές σου υποχρεώσεις όταν τελειώνει μια αγωνιστική χρονιά που σου αρέσει να πηγαίνεις διακοπές;

Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κρήτη στο Ρέθυμνο εκεί από όπου κατάγομαι καθώς είναι ένα μέρος που έχω πολύ καλές αναμνήσεις και νιώθω πολύ καλά όταν είμαι εκεί και ξεκουράζομαι από μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν. Ένα άλλο μέρος που αγαπώ και επισκέπτομαι στις διακοπές μου είναι οι Σπέτσες που επίσης είναι ξεχωριστές για μένα.

Της Νάνση Χερουβείμ

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares