Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 13:29

Σημαντικό διπλό για την ΑΕ Μυκόνου στη Βάρδα

Η ΑΕ Μυκόνου πήρε ένα σημαντικό διπλό στη Βάρδα επικρατώντας με σκορ 0-3 του τοπικού ΠΑΟ, πραγματοποιόντας μια τρομερή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 24', όταν ο Μικελάτος εκτέλεσε πέναλτι, το οποίο έστειλε ψηλά άουτ. Στο 28’ οι Μυκονιάτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ζγκούρι, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 31′ ο Πινέιρο έπιασε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα το δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Τσεκούρα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πάλι με τον Πινέιρο (0-3), βρήκε δίχτυα η Μύκονος, για να τελειώσει εκεί η υπόθεση νίκη.

ΠΑΟ Βάρδας (Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης (46′ Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος (59′ Τσεκούρας Κ.), Μικελάτος (65′ Δουλαβέρης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης (65′ Κάρδαρης), Κόκας (46′ Σπανός), Μπελιάρντι

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κόρτσαμ, Ζγκούρι (87′ Τσαλιαμάνης) Μουρίκι, Παπαδόπουλος (69′ Γκούφας), Ιωσηφίδης, Κατσούλης, Ράγια (87′ Κουτρούτσος), Πάγια (75′ Τράκας), Πινέιρο (87′ Κέμπε)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares