Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 20:00

Σε μία κατάμεστη κόσμου αίθουσα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΛΑ.ΟΣ [pics]

Σε μία κατάμεστη κόσμου αίθουσα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.0Σ, Φίλιππος Καμπούρης, έχοντας στο πλευρό του, τα μέλη, τα στελέχη και εκατοντάδες φίλους του κόμματος, σε ένα κλίμα ενθουσιασμού, έστειλαν το ηχηρό μήνυμα ενότητας, για την νέα αρχή της μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης, που θα υπερβεί εαυτόν, για το μότο της, «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»!

Φυσικά, από αυτή την τόσο σημαντική συσπειρωτική στιγμή για το ΛΑ.ΟΣ, δεν θα μπορούσε να λείπει η Εκκλησία, όπου έδωσε το βροντερό παρών της, με εκπροσώπους του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ Ιερώνυμου!

Ο Πανοσιολωγιότατος π. Ειρηναίος Νάκος, προϊστάμενος του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Ταύρου, και ο Πανοσιολωγιότατος π. Γαβριήλ Τασσόπουλος, προϊστάμενος του Ι.Ν Υψώσεως Τιμίου Σταυρού (Εσταυρωμένου) Ταύρου, Ευλόγησαν την πίτα, το κόμμα, τα μέλη του, τον Πρόεδρο του, αλλά και όσους παρευρέθηκαν, σε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα συγκίνησης και κατάνυξης!

Μετά και το τέλος της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και της ομιλίας του, ο Πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Φίλιππος Καμπούρης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, έγινε έναν με τον κόσμο, συνομιλώντας μαζί τους, και ευχαριστώντας τους, έναν έναν προσωπικά, για την στήριξη στον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», τα πιστεύω του, και την δράση του.

IMG 3d9133b0ee0b5de592d44921263aec4f V

IMG 6ea46078f53c5e4bb18a5dee3e245fa0 V

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares