Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:06

Νίκες κόντρα στην Χίο για τα Δωδεκάνησα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Μικτών

Με εκτός έδρας νίκες της Κ14 και της Κ16 κόντρα στην ΕΠΣ Χίου ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

 Στο πρώτο ματς που έγινε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η Μικτή Δωδεκανήσου Κ-14 επικράτησε με 0-3 της Μικτής Χίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τριχιά ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με σκόρερ τον Χριστοδούλου στο 36’. Στην επανάληψη η Μικτή Δωδεκανήσου πέτυχε το 0-2 με «δράστη» τον Κοσμίδη στο 63’, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με πλασέ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Σάββας.

Διαιτησία

Τζαμουτζαντώνης Παντελής

Βοηθοί: Πετρίδης – Κανάρη

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Χίου Κ-14 (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Λύκος, Φωκιανός, Νικολάκης, Βρούζης, Κεχαγιάς, Στελλής, Κάρματζης, Μουτάφης, Ακριβόπουλος, Θωμαΐδης, Μουλάκης.

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Πλάτσης, Συμεωνίδης, Σιοροβίγκας (50’ Μπίντα), Ροδίτης, Σεχιπραήμογλου, Βαλασιάδης, Κοσμίδης (64’ Σάββας), Πανούσος, Αυγέρης (74’ Κωστομοίρης), Τσιρίλλο (64’ Κατσούλης), Χριστοδούλου (50’ Σιμάτης).

dodekanisa k14

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, η Μικτή Κ-16 της Δωδεκανήσου επικράτησε 0-5 της αντίστοιχης της Χίου.

Η ομάδα του Γιώργου Τριχιά προηγήθηκε στο 16’ με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι του Λεάντρο Χύσα, ενώ στο 25’ ο Παπαχαραλάμπους με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με έναν «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Νομικού για το 0-2. Η Μικτή Δωδεκανήσου συνέχισε με το… πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 36’ «καθάρισε την υπόθεση νίκη με τον Λεάντρο Χύσα, ο οποίος υποδέχθηκε την κάθετη του Παπαχαραλάμπους και με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60’ η Χίος είχε δοκάρι με κεφαλιά του Λαμψίδη, ενώ στο 69’ ο Πούπα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-4 για τα Δωδεκάνησα. Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Γιώργου Τριχιά έβαλε στο 88’ ο Ψαρρής, ο οποίος με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Διαιτησία

Τζαμουτζαντώνης Παντελής

Βοηθοί: Πετρίδης – Κανάρη

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Χίου (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Νομικός, Φαφαλιός, Νύκτας, Κομνηνός, Μονιός, Βίλα, Ξυντάρης, Σαμσόν, Μεμά, Γεωργούλης, Τομάζος.

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Ποβάζνι, Χύσα Κ, Χαντακάρος (70’ Γκιντάνης), Καρνέζος, Καματερός, Λουϊζάκης, Σταφυλαράκης (55’ Κρητικός), Πούπα, Παπαχαραλάμπους (79’ Γιαννίκος), Καμπούρης (55’ Ψαρρής), Χύσα Λ. (70’ Νελάι).

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το xxsorts.org

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares