Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 21:44

Οι ειρωνικές αναρτήσεις της ΕΠΣ Σάμου που υποβαθμίζουν τον θεσμό των Μικτών Ομάδων

Απέτυχε πριν καλά - καλά ξεκινήσει το νέο σύστημα διεξαγωγής των αγώνων του 13ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις έδρες των ομάδων που προέκυψαν από την κλήρωση.

Τα όσα συνέβησαν στους αγώνες της ΕΠΣ Σάμου με την ΕΠΣ Κυκλάδων με τον ορισμό διαιτητή που ούτε καν βρίσκεται στην λίστα της ΚΕΔ της ΕΠΟ, της διαιτητού που έφτασε στο γήπεδο 4 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Κ16 και στη διάρκεια του αγώνα είχε κάκιστη απόδοση, αλλά και οι ''μειωτικές'' και ειρωνικές δημοσιεύσεις της ΕΠΣ Σάμου στην επίσημη σελίδα της μετά τη λήξη του αγώνα που στη συνέχεια αφαιρέθηκαν, συνέθεσαν ένα σκηνικό απαξίωσης του θεσμού του πρωταθλήματος των Μικτών Ομάδων, που είναι ο προθάλαμος της Εθνικής Ομάδας και διέπεται από αυστηρούς κανονισμούς, οι οποίοι στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δεν τηρήθηκαν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης, ως επικεφαλής της αποστολής, εξέφρασε τις ενστάσεις του για την κακή εικόνα της διαιτησίας, πράγμα που δεν άρεσε στον ομόλογο του, πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου κ. Βακάλη. Το αποκορύφωμα και αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν οι ειρωνικές αναρτήσεις στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα της ΕΠΣ Σάμου, όπου σε ένα κρεσέντο ''Κατινισμού'' δημοσιεύθηκε ένα κουτί με παυσίπονα που συνοδευόταν με την φράση: ''Η απάντηση μια κ ενιαία''.

EPS SAMOU ALGOFREN

Η πέρα για πέρα αντισυμβατική στάση της ΕΠΣ Σάμου συνεχίστηκε όμως, καθώς στο στόχαστρο των αναρτήσεων της μπήκαν και άλλοι, μεταξύ αυτών και το sportcyclades, καθώς στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα της ΕΠΣ Σάμου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι: «από περιέργεια κ μόνο κάθισα κ είδα κ άκουσα την αναμετάδοση κ των δύο παιχνιδιών. Επίσης γέλασα... ειλικρινά... πολύ!». Η απάντηση του s.c. στο συγκεκριμένο απόσπασμα του κατά τα άλλα χαμηλού επιπέδου ποστ είναι σαφής: «Θα βοηθούσε την όλη αρνητική κατάσταση που υποβάθμισε τον θεσμό των Μικτών Ομάδων, αντί να γελάσετε, να προβληματιστείτε με αυτά που είδατε και ακούσατε, καθώς η εικόνα που εσείς δημιουργήσατε μιλάει από μόνη της και παραμένει στο διαδίκτυο σε αντίθεση με το ατυχές σχόλιο σας που κατεβάσατε άρον - άρον».  

Η εν λόγο ανάρτηση που κατέβηκε στη συνέχεια:

EPS SAMOU METADOSH

Στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, συγχαίρουν τις ομάδες της Σάμου, αλλά παράλληλα καταδικάζουν την απαράδεκτη στάση της Ένωσης της Σάμου:

Οι αθλητές και ο προπονητής της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων συγχαιρουν τους αθλητές και τους Προπονητές της ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ για τους ομορφους αγώνες που έδωσαν. Πράγματι τεράστια η πρόοδος τους.
Το ΔΣ και τα Σωματεία Μέλη της ΕΠΣΚ εκφράζουν την βαθιά θλίψη για την τραγική εικόνα των ορισθεντων Διαιτητών ή υποψήφιων Διαιτητών της γηπεδουχου ΕΠΣ (ο ενας δεν είναι καν πιστοποιημενος από την ΕΠΟ).
Όσο για την επιεικώς απαράδεκτη αναρτηση και την προσφορα χαπιών από τον χειριστή του fb και ηγέτη της Ένωσης Σάμου προς την ΕΠΣΚ ήταν το κερασάκι στην όμορφη τούρτα της φιλοξενίας του.
Για παιδιά μιλάμε....

Η απάντηση της ΕΠΣ Σάμου, όπου επιβεβαιώνει την ατυχή της ανάρτηση και «βάλλει» κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων: 

Μια οφειλόμενη μόνο απάντηση κ ΤΕΛΟΣ.
Η φιλοξενία ήταν εξ ορισμού κ ΕΞ ΑΡΧΗΣ άψογη! Κ φημιζόμαστε γι αυτήν. Κ ξεκίνησε απ την στιγμή που αποδεχθήκαμε το αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για αναβολή κ μετάθεση των παιχνιδιών κατά μια εβδομάδα , επειδή δεν μπορούσαν να μαζευτούν τα παιδιά τους, όπως τουλάχιστον μας μετέφερε σε τηλ. επικοινωνία ο Πρόεδρος της, στον οποίο ευχόμαστε να έχει παντού την αβλαβή δυνατότητα να κάνει ντού σε χώρους όπου δεν επιτρέπεται η παρουσία του κ να έχει την ίδια προκλητική συμπεριφορά. Η φιλοξενία λοιπόν ήταν η επιβαλλόμενη κ η αρμόζουσα. Οπως ΠΑΝΤΑ άλλως τε.. Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ της όμως δεν θα μπορούσε να είναι αποδεκτή.
Οσο δε για τα παυσίπονα γνωρίζει πολύ καλά που απευθύνονταν ( κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ στα παιδιά η στα υπόλοιπα μέλη της αποστολής) κ για ποιόν λόγο. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις κ το θέμα έληξε κ το γνωρίζει κ αυτό πολύ καλά κ υπάρχουν κ αποδείξεις γι αυτό. Η δημουργία εντυπώσεων δεν μας αφορά. Να τις κρατήσει κ να τις χαίρετε.
Και ΤΕΛΟΣ!!!

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares