Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 20:17

Το ντέρμπυ των νεοφώτιστων!

pansifnaikos-goollllll

Δυο νέες ομάδες με πολύ όρεξη για μπάλα και διάκριση, θα αναμετρηθούν την Κυριακή σε ουδέτερο έδαφος.

Όπως καταλάβατε, μιλάμε για τον τυπικά γηπεδούχο Πανσιφναϊκό και τον φιλοξενούμενο ΑΟ Σερίφου, που θα αγωνιστούν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

pansifnaikos-2012-1-1-OMADA

Ο Πανσιφναϊκός…

Η ομάδα της Σίφνου, που δεν έχει ακόμα βαθμό στο ενεργητικό της, θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Η αρμάδα του Δημήτρη Δημητριάδη, αναμένετε να έχει την υποστήριξη, αρκετών από τους φίλους της στο πλευρό της, όπου θα μετατρέψει το Στάδιο, σε μια καυτή έδρα!. Από στατιστικής άποψης, ο Πανσιφναϊκός, έχει μόνο ήττες, έχει σκοράρει 5 φορές και έχει δεχτεί 20 γκολ. Εκτός από το ματς με τον Παμμηλιακό, σε όλα τα άλλα έχει σημειώσει τέρμα, ενώ έχει δεχτεί πάνω από δυο γκολ, σε όλα ματς. Στην βαθμολογία, είναι μία θέση πριν το τέλος μιας και έχει τρία γκολ διαφορά από τον μεθαυριανό του αντίπαλο.

ao serifou-2012-2

Ο ΑΟ Σερίφου…

Ο ΑΟ Σερίφου που δείχνει πολύ καλός στα εκτός παρά στα εντός, θα προσπαθήσει κι αυτός με την σειρά του, να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του κ. Αλέξανδρου Κοτσίκου, έχει την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα, με μόλις τρία έναντι είκοσι ενός γκολ κατά και βρίσκετε στην τελευταία θέση. Ένα θετικό στοιχείο για τον ΑΟ Σερίφου είναι ότι έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει έως τώρα. Την ομάδα της Σερίφου, θα ακολουθήσουν και αρκετοί από τους φίλους της και αναμένετε να δημιουργήσουν μια καταπληχτικού ατμόσφαιρα!

gavriil-kypello

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ένας από τους δύο ή και οι δύο νεοφώτιστοι, να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων!

Εγώ από μεριάς μου θα συμφωνήσω με τους δύο προπονητές της ομάδας οι οποίοι λένε συνεχώς ότι: Εμείς τώρα κτίζουμε τις ομάδες μας, ο σκοπός είναι η καθιέρωση στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων και το βασικότερο… να φέρουμε την νεολαία των νησιών μας στο γήπεδο!

Τι άλλο να ευχηθείς κάνεις; Καλή επιτυχία και στους δύο και… όπως είπαμε, αυτοσκοπός σε αυτήν τη φάση και για τους δύο, δεν είναι το αποτέλεσμα!


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares