Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 12:37

Φασεις και γκολ απο το ΑΟ Σερίφου - Αστερας Μαρμάρων

serifos-asteras-eisodos-4-2012

Δείτε τις κυριότερες φάσεις από το ματς μεταξύ του ΑΟ Σερίφου και του Αστέρα Μαρμάρων.

2' Ο Χριστόφορος πασάρει κάθετη μπαλιά στο Καράι που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει από δεξιά αλλά ο Βαλσαμάκης πέφτει και μπλοκάρει.

6' Ο Χριστόφορος μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει διαγώνια αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο δεξιά από την εστία του Βαλσαμάκη.

29' Μετά από εκτέλεση αράουτ από αριστερά και δύο κεφαλιές πρώτα του Ρούπα και μετά του Αντωνάκη Π. η μπάλα φτάνει στο Κρητικό που από το σημείο του πέναλτι δεν πιάνει καλά το σουτ και μπλοκάρει ο Βαλσαμάκης.

30' Ο Βαλσαμάκης Α. μπαίνει στην περιοχή αλλά ο Σερέπας τον προλαβαίνει και του κοντράρει την μπάλα για να καταλήξει άουτ.

32' Ο Γεροντάρης πετά την μπάλα μπροστά στον Βαλσαμάκη Α. που παίρνει την κεφαλιά από τον Αλιπράντη αλλά ο Σερέπας με διπλή προσπάθεια μαζεύει την μπάλα.

35' Ο Αντωνάκης μέσα στην περιοχή θα πάρει την κεφαλιά από τον Ρούσσο Γ. για να στείλει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σερέπα.

36' ΓΚΟΛ Ο Κληρονόμος από αριστερά εκτελεί κόρνερ ο Βαλσαμάκης προσπαθεί να διώξει την μπάλα αλλά αυτή καταλήγει στον Χριστόφορο δεξιά μέσα στην μικρή περιοχή που με δυνατό σούτ κάνει το 0-1.

45' Ο Χριστόφορος δίνει στον Ρούπα που πασάρει μέσα στην περιοχή στο Καράι που τσιμπά την μπάλα αλλά ο Λιβάνιος Μ. πέφτει στα πόδια του χωρίς να βρει την μπάλα και τον ανατρέπει. Σε αυτή την φάση οι παίκτες του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν για μη καταλογισμό του πέναλτι.

59' ΠΕΝΑΛΤΙ Ο Κληρονόμος πασάρει μέσα στην περιοχή στο Καράι ο οποίος ανατρέπετε από τον Βαλσαμάκη.

60' ΓΚΟΛ Ο Καράι εκτελεί το πέναλτι στην αριστερή γωνία του Βαλσαμάκη και κάνει το 0-2..

79' ΠΕΝΑΛΤΙ Ο Γιαννιώτης κάνει φάουλ στο Αντωνάκη.

80' ΓΚΟΛ Ο Σολωμός εκτελεί το πέναλτι στην δεξιά γωνιά του Σερέπα και κάνει το 1-2.

90' ΔΟΚΑΡΙ Ο Κρητικός εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Κληρονόμος θα πιάσει το σουτ μέσα στην περιοχή για να βρει το οριζόντιο δοκάρι.

SERIFOS-ASTERAS-EIKONA

 

Το διαιτητικό τρίο με τους αρχηγούς και στην ανταλλαγή αναμνηστικών η ομάδα μας προσέφερε την εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Η Διοίκηση του Αστέρα καθώς και όλη η αποστολή που ταξίδεψε στην Σέριφο, ευχαριστεί τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία.


Τα βίντεο του αγωνα είναι απο το επίσημο portal του Αστέρα Μαρμάρων. www.asteras-marmaron.gr


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares