Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 18:06

Στην Ελλάς Σύρου το Κυκλαδίτικο ντέρμπι της Γ΄Εθνικής

Σε ένα ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, η Ελλάς Σύρου πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Μυκόνου χάρη σε buzzer beater του Μπακατσέλου στο 90+8'!

Έτσι, η Ελλάς ανέβηκε στην 11η θέση με 9 βαθμούς και η ομάδα της Μυκόνου υποχώρησε στην 4η θέση μένοντας στους 12 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές.

Οι Μυκονιάτες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 14' να ανοίξουν το σκορ. Ο Ζγκούρι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ο Γιαννόπουλος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, με τον Μούντριχα να απομακρύνει την τελευταία στιγμή.

Η Ελλάς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Ο Ζάχι έκανε ωραία ατομική ενέργεια, έδεωσε στον Παυλόπουλο, αυτός στον Μούντριχα, ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά βρίσκοντας τον Ζάχι κι αυτός με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Φαρμάκη για το 1-0 στο στο 29'.

Η ΑΕ Μυκόνου μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Πάγια να βρίσκει τον Παπαδόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά πάρε-βάλε και με πλασέ από κοντά ο Σπυρόπουλος έκανε το 1-1 στο 50'.

Στο 54' η Ελλάς έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν ο Οικονομόπουλος έκανε το πλασέ από δεξιά αλλά ο Αρκούδας έδιωξε με το κεφάλι.

Στο 56' η ΑΕ Μυκόνου κέρδισε πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Οικονομόπουλου που έπεσε με τάκλιν. Ο Ζγκούρι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Οικονομόπουλος έπεσε σωστά με τρομερή επέμβαση κράτησε όρθια την Ελλάς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μούντριχας βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Φαρμάκη.

Ο Μπακτσέλος μπήκε στο παιχνίδι στο 64' και δύο λεπτά αργότερα απείλησε, κάνοντας το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Φαρμάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 70' η Ελλάς έχασε νέα τεράστια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Ο Κόνσι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μούντριχας έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Η Ελλάς βρέθηκε ξανά μια... ανάσα από το 2-1 στο 75'. Ο Μάγκας με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κόνσι, αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Πούλος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 79' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μηνά από τα αριστερά, ο Μηνάς έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία.

Στο 90' ο Πούλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα μοιράζονταν έναν βαθμό, τότε ήρθε ο Μπακατσέλος ως «από μηχανής Θεός» με κεφαλιά στο 90+8' και νίκησε τον Φαρμάκη για να «λυτρώσει» την Ελλάς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1! 

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Αγιώτης, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μάγκας, Παράβαλος (64' Μπακατσέλος), Κόνσι, Μπόσιος, Καρμοίρης (83' Λαντίκας), Μούντριχας (83' Πρεβεζιάνος), Μηνάς, Παυλόπουλος (60' Φάμπρι)

ΑΕ Μυκόνου: Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (60’ Κατσούλης), Αρκουδας, Πούλος, Πάγια (78’ Καλογεράς), Ζγκούρη, Μουρίκι, Γιαννοπουλος (65’ Θεοδώρου), Πινειρο (46’ Ντουσαι), Παπαδόπουλος.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr, την Κοινή Γνώμη και το syros-sports.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares