Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 20:04

Νίκη για τον ΑΟ Μυκόνου μέσα στην Τήνο

aot-mykonos-27-10-2012-2

Μια δυσκολη νικη πετυχε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τήνου η  ο ΑΟ Μυκόνου καθώς επικράτησε του ΑΟ Τήνου με σκορ 2-0.

 Σκόρερ για την ομάδα της Μυκόνου ήταν ο Θεοδώρου στο 7' μετά από ένα λάθος της άμυνα του ΑΟ Τήνου και του Τσαλμα στο 58' με πέναλτι κέρδισε ο Αργυρίου σε μια φάση που κατε με μπορεί και να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
  Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με τον ΑΟ Μυκόνου να πιέζει την ομάδα της Τήνου και συγκεκριμένα  στο 7' λεπτό ο  Τσαλμας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού του ΑΟ Τήνου Μουσαι πήρε την μπάλα από τα δεξιά και από εκεί πάσαρε την μπάλα στο αμαρκάριστο Θεοδώρου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τον ΑΟ Μυκόνου. Ο αγώνας συνεχίστηκε με το ίδιο ρυθμό με τον ΑΟ Μυκόνου να πιέζει αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Καμολινου και ο ΑΟ Τήνου να διαχειρίζεται σωστά  το παιχνίδι με αποτέλεσμα η μοναδική ευκαιρία του ΑΟ Μυκόνου για το πρώτο ημίχρονο να έρθει στο 42' όταν μια κεφαλιά του Τζελλου ανάγκασε το Καμολινο να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική απόκρουση και να κρατήσει τον 0-1. Στο 45' είχαμε και την μοναδική φάση για τον ΑΟ Τήνου όταν Βιδάλης Φ. προσπάθησε να σκοράρει αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κόπηκε από ένα αμυντικό της Μυκόνου.

aot-mykonos-27-10-2012-1
    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε αυτή την φορά με τον ΑΟ Τήνου να μπαίνει πιο επιθετικά αναγκαστικά αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ και σίγα σίγα να παταει την περιοχή του ΑΟ Μυκόνου και να προσπαθεί να απειλήσει αλλά χωρίς επιτυχία ώσπου ήρθε  φάση 58' όπου κατε  με έκρινε κατά κάποιο τρόπο τον αγώνα, σε μια  αντεπίθεση του  ΑΟ Μυκόνου ο Αργυρίου σούταρε ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου Καμολινος απέκρουσε αλλά η μπάλα ξανά πήγε στον παίκτη της Μυκόνου οποίος με την φορά που είχε έπεσε πάνω στο πεσμένο τερματοφύλακα του ΑΟ Τήνου  με αποτέλεσμα  ο Κος Ρούσσος να δείχνει την άσπρη βούλα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιαλμας και έκανε το 0-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Κος Ρούσσος ρωτήθηκε και μας είπε ότι θεώρησε ότι ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου στην συνέχεια της φάσης εμπόδισε τον παίκτη της Μυκόνου να σκοράρει. Εκείνο το χρονικό σημείο οι παίκτες του ΑΟ Τήνου πείσμωσαν και ανέβασαν πάλι την απόδοση τους με αποτέλεσμα σε μια φάση ο οποία έγινε ο Δεσύπρης πήρε την μπάλα έκανε την σέντρα αλλά ο Βελαλοπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά να μειώσει το σκορ. Στο 72' είχαμε  μια απρεπή φάση στην οποία δεν θέλουμε να ξανά δούμε τουλάχιστον από την ομάδα μας όταν παίκτης του ΑΟ Τήνου Αλεξίου μην μπορώντας να ελέγξει  τα νεύρα του προφανώς και από μια άδικη κάρτα που πήρε πριν μπει αλλά  τράβηξε αντικανονικά ένα παίκτη της Μυκόνου και έτσι δίκαια ο Κος Ρούσσος του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Το παιχνίδι συνεχιστικε στον ίδιο ρυθμό με τον ΑΟ Τήνου να πιέζει μήπως μειώσει το σκορ αλλά και τον ΑΟ Μυκόνου να  είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις αλλά χωρίς να καταφέρνει  κανείς να σκοράρει και έτσι το τελικό σκορ να μένει στο 0-2.
   Εγώ από την πλευρά μου σαν ρεπόρτερ του ΑΟ Τήνου θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα του ΑΟ Μυκόνου στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.
 
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
 
ΑΟ ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ, ΜΟΥΣΑΙ, ΔΕΛΩΤΗΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΕΛ., ΒΙΔΑΛΗΣ Φ., ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ., ΤΖΑΓΓΟΛΗ, ΒΕΛΟΥΔΙΟΣ, ΘΕΩΔΟΡΟΥ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: (ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ) ΕΓΙΟΝΓΚ, ΚΕΚΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΝΑΖΟΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΕΛΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ, ΘΕΩΔΟΡΟΥ, ΤΣΑΛΜΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΣ,
ΔΑΜΑΙ, ΓΚΟΡΑΙ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΠΑΠΠΑ, ΔΗΜΑΚΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares