Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 21:13

Αστέρας Τραγαίας: Πέρασμα με 3-0 από Λάβα.

lava-tragaia-2-18-2-2012

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα πέρασε απόψε από το γήπεδο του Καμαρίου ο Αστέρας Τραγαίας.

Οι ''Πορτοκαλί'' της Νάξου επιβλήθηκαν της Λάβας 3-0, παραμένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία, αποτελέσματα που του φέρνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας τα αυριανά αποτελέσματα Πανθηραϊκού και Θύελλας.

Ήταν η καλύτερη ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Τραγαία του Νίκου Βλησίδη ήταν η ποιοτικότερη ομάδα στο γήπεδο και δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 25΄όταν ο Αγγελής με περίτεχνη ενέργεια ''άδειασε'' την άμυνα της Λάβας και πλάσαρε τον ανίκανο να αντιδράσει Ζαμπέλη.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Φρατζεσκος διπλασιάζει τα τέρματα για την Τραγαία με ατομική ενέργεια μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Το κερασάκι στην τούρτα για την Ναξιώτικη ομάδα έβαλε ο έμπειρος Μαρούλης στο 70΄, όπου εκμεταλεύτηκε ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Λάβας και έκανε το τελικό 3-0 για τον Αστέρα.

Γλυκόπικρη γεύση.

Από την πλευρά της η Λάβα με τον Δημήτρη Πίττα στον πάγκο της προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 40'ο Ζαμπέλης κέρδισε πέναλτι , ενώ το σκορ ήταν 0-1, αλλά ο Δεναξάς που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν μπόρεσε να νικήσει το polja. Η προηγούμενη φάση και το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Ζαμπέλη ήταν οι δύο καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους.

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (ΠΙΤΤΑΣ): ΖΑΜΠΕΛΗΣ Ν., ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Μ., ΠΡΕΚΑΣ, ΖΑΜΠΕΛΗΣ Γ., ΒΑΛΒΗΣ Γ., ΔΕΝΑΞΑΣ Γ. (c), ΔΕΝΑΞΑΣ Π., ΔΡΟΣΟΣ Α., ΒΕΓΓΟΣ, ΖΑΜΠΕΛΗΣ Α., ΣΥΡΙΓΟΣ

ΔΡΟΣΟΣ Κ., ΔΡΟΣΟΣ, ΒΑΛΒΗΣ Ν., ΔΡΟΣΟΣ Α., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (ΒΛΗΣΙΔΗΣ): POLJA, ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ, ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΣ, ΜΑΪΤΟΣ, ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ (ΔΡΥΛΗΣ), ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ), ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ, ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ, ΜΑΡΟΥΛΗΣ

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ, ΒΑΪΛΑΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares