Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 09:09

Συνάντηση του Μανώλη Καβάλλη με τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο

Με τον Δήμαρχο Πάρου και εκ νέου υποψήφιο, επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη», Μάρκο Κωβαίο, συναντήθηκε ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Η συνάντηση είχε σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους δύο υποψηφίους της Δημοτικής και της Περιφερειακής Αρχής.

Ο Μανώλης Καβάλλης ενημερώθηκε για τους στόχους που θέτει ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου για την επόμενη πενταετία, με ιδιαίτερες αναφορές στα έργα που σχεδιάζει, υλοποιεί και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου.

Επίσης ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ενημερώθηκε για την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί με την Περιφέρεια για το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Μάρπησσα, καθώς και για τις νέες προγραμματικές συμβάσεις που στοχεύει να διεκδικήσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος.

KAVALIS KOVAIOS1

Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα δημιουργίας δέσμης κινήτρων για την προσέλκυση στελεχιακού δυναμικού στη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση που θα σχεδιαστούν από κοινού.

Στην παρούσα χρονική περίοδο, γίνονται σημαντικά βήματα για τη συνεργασία του Δήμου Πάρου με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στην επόμενη θητεία της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, και να αποτελέσει μια καλή πρακτική για την εκτέλεση ακόμη περισσότερων έργων της περιόδου 2021/2027.

Οι υποψήφιοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι αυτά που συζητούν σε προγραμματικό επίπεδο, είναι δυνατόν να προχωρήσουν και να υλοποιηθούν στην πράξη.

Τέλος, ο Μανώλης Καβάλλης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο για τη δημιουργική συνεργασία, και τη διαμόρφωση συγκροτημένων προγραμματικών σχεδίων στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Πάρου με την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares