Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 10:42

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ''Μπροστά το Νότιο Αιγαίο'' του Γιώργου Χατζημάρκου

Το ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ο συνδυασμός Μπροστά το Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στις περιφερειακές εκλογές 2023.

Το δελτίο τύπου: 

Εκατόν δεκαεπτά (117) υποψήφιοι, 49 γυναίκες και 68 άντρες, πάνω από 70% ανανέωση προσώπων είναι μερικά από τα ποσοτικά δεδομένα του ψηφοδελτίου, ενώ το ποιοτικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η υψηλή εκπροσώπηση και των μικρών νησιών της Περιφέρειας.

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο που κατέθεσε ο συνδυασμός Μπροστά το Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στις περιφερειακές εκλογές 2023.

«Αυτή την εξαίρετη ομάδα έχω την τιμή να παρουσιάσω σήμερα, αμέσως μετά την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των συνδυασμών, στις περιφερειακές εκλογές.

Tιμή που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με την παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δίπλα μας.

Μια ακατανόητη, για εμάς, πρόβλεψη της νομοθεσίας, μας περιόρισε στον αριθμό των 117 υποψήφιων Περιφερειακών Συμβουλών και μας στέρησε την χαρά να παρουσιάσουμε το σύνολο των πολιτών του Αιγαίου που επιθυμούσαν να αγωνιστούν μαζί μας, στην πρώτη γραμμή της μάχης και της προσφοράς.

Νησιώτισσες και νησιώτες με προσωπικότητα, με βιογραφικό, με προσφορά στα κοινά, με όρεξη για δουλειά. Νησιώτισσες και νησιώτες από μικροσκοπικά νησιά του Αιγαίου, με πολιτικές θέσεις, που όλοι μαζί ενώνονται στην κοινή πορεία για μια καλύτερη ζωή.

Σε μια κοινή πορεία με μία κατεύθυνση: μόνο #μπροστά.

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας.

Ναι, είμαστε ομάδα. Ναι, συνεχίζουμε #μπροστά» είναι η σημερινή δήλωση του Γιώργου Χατζημάρκου, λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (18:45, Μαρίνα Μανδρακίου, Φάρος Αγίου Νικολάου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares