Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 16:43

«Βάζει φωτιά» στην επίθεση με Δημήτρη Τσιάβο ο ΑΟ Πύργου

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Δημήτρη Τσιάβου στον ΑΟ Πύργου, με την ομάδα της Σαντορίνης να σημειώνει μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, που θα δυναμώσει σημαντικά το ρόστερ της.

Τον Δημήτρη Τσιάβο που πέρυσι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη SL2 με τον ΠΑΟ Ρουφ, τον έχουμε συναντήσει στις Κυκλάδες ως αντίπαλο της ΑΕ Μυκόνου και του ΑΣ Σαντορίνης σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πλέον, θα τον έχομε στα γήπεδα μας φορώντας τη φανέλα του ΑΟ Πύργου.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφική επιτυχία έπαιξε και ο πρώην συμπαίκτης του στον Απόλλων Σμύρνης, Ανδρέας Δρόσος, με τον οποίο θα φορέσουν την ίδια φανέλα μετά από αρκετά χρόνια.

Τον ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε ο ίδιος ο πρόεδρος, Μανώλης Νομικός (βλ. φώτο), ο οποίος συμβάλει με όποιον τρόπο περνάει από το χέρι του για να φανεί ο ΑΟ Πύργου ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Ο Δημήτρης Τσιάβος, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΟ Πύργου.

Ο Δημήτρης είναι 23 χρονών (2001) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Έρχεται στη Σαντορίνη από τον ΠΑΟ Ρουφ, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super Legue 2. Επίσης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με Εθνικό (2019-2020), ΠΑΟ Ρουφ (2020-2021) και Προοδευτική (2021-2022) με την φανέλα της οποίας μάλιστα πέτυχε 12 τέρματα, ανάμεσα σε αυτά και το χρυσό γκολ που την οδήγησε στη Super league 2.

Επίσης, σε νεαρότερη ηλικία, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στις U19 του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ήταν συμπαίκτης με τον ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Δρόσο, ο οποίος θα πρέπει να επισημάνουμε, λόγω της φιλικής σχέσεις που τον συνδέει με τον Δημήτρη Τσιάβο ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Είναι τιμή μας που θα έχουμε στο ρόστερ μας έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Δημήτρη. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, με πολλές επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Ο Πρόεδρος Μανώλης Νομικός και του Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Πύργου

 

 

 

⚽️⚽️⚽️Ο Δημήτρης Τσιάβος, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΟ Πύργου. ?Ο Δημήτρης είναι 23 χρονών (2001) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα. ➡Έρχεται στη Σαντορίνη από τον ΠΑΟ Ρουφ, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super Legue 2. Επίσης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με Εθνικό (2019-2020), ΠΑΟ Ρουφ (2020-2021) και Προοδευτική (2021-2022) με την φανέλα της οποίας μάλιστα πέτυχε 12 τέρματα, ανάμεσα σε αυτά και το χρυσό γκολ που την οδήγησε στη Super league 2. ?Επίσης, σε νεαρότερη ηλικία, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στις U19 του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ήταν συμπαίκτης με τον ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Δρόσο, ο οποίος θα πρέπει να επισημάνουμε, λόγω της φιλικής σχέσεις που τον συνδέει με τον Δημήτρη Τσιάβο ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. ?Είναι τιμή μας που θα έχουμε στο ρόστερ μας έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Δημήτρη. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, με πολλές επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς. ✍️Ο Πρόεδρος Μανώλης Νομικός και του Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Πύργου @tsiavos_dimitris #pyrgos #santorinigreece #aopyrgoy #santoriniisland #pyrgossantorinigreece #ao_pyrgou #epskykladon #tsiavos

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares