Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 09:44

''ΒΟΜΒΑ'' με Δημήτρη Τσιάβο ο ΑΟ Πύργου

Μία ανάσα από το ανακοινώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του και μία από εις σημαντικότερες τις φετινής χρονιά στις Κυκλάδες βρίσκεται ο ΑΣΟ Πύργου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας έχει δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Τσίαβο, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στη super league 2 με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή στην καλύτερη ηλικία (22), ο οποίος αναμφισβήτητα θα δώσει ποιότητα και λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα από τη Σαντορίνη.

Η μεταγραφική επιτυχία του Πύργου οφείλεται στον τρόπο που κινήθηκαν ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου, καθώς έκαναν αθόρυβα όλα όσα έπρεπε προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. 

Ο 22χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει αγωνιστεί στο παρελθόν στις U19 του Πανιωνίου και του Απόλλων Σμύρνης, για να ακολουθήσουν ο Εθνικός, ο ΠΑΟ Ρουφ, η Προοδευτική και όπως είπαμε πέρυσι και πάλι ο ΠΑΟ Ρουφ, όπου έγινε επαγγελματίας.

Στις ομάδες που αγωνίστηκε πέτυχε κρίσιμα γκολ με χαρακτηριστικότερο εκείνο στο μπαράζ της Προοδευτικής κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (0-2), το οποίο έστειλε την ομάδα του στην super league 2.

Θυμηθείτε το:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares