Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 22:52

Μεγάλο ''DEAL'' στη Νάξο: Χτίζουν ποδοσφαιρική υπερδύναμη ο Πανναξιακός και ο ΠΑΣ Νάξου

Μία ανάσα με ένα μεγάλο deal που θα προκαλέσει αίσθηση σε όλες τις Κυκλάδες βρίσκονται ο Πανναξιακός και ο ΠΑΣ Νάξου.

Πρόκειται για τη συνεργασία των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, η οποία συζητούνταν τα δύο τελευταία χρόνια και τελικά φαίνεται ότι έχει φτάσει στο τελικό στάδιο πριν ανακοινωθεί, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν δώσει τα χέρια.

Για πολλούς ήταν ακατόρθωτο, για άλλους πολύ δύσκολο, αλλά όπως αποδεικνύεται για τις τωρινές διοικήσεις των δύο συλλόγων ήταν ένας στόχος που έπρεπε να επιτευχθεί για το καλό του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου και κατ επέκταση για ολόκληρο το νησί της Νάξου. 

Αν και στο παρελθόν είχαν υπάρξει προσεγγίσεις, φαίνεται ότι τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Γιάννη Πολυχρονάκο στον Πανναξιακό, ο οποίος είχε ψηλά στην ατζέντα του αυτή τη συνεργασία. Το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου, αλλά και τον πρόεδρο του Φρέντυ Κρητικό, ο οποίος μάλιστα είχε σχεδιάσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί μία συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις έχουν λάβει μέρος και εξωδιοικητικοί, ευυπόληπτα μέλη της Ναξιακής κοινωνίας και του ποδοσφαίρου, που έβαλαν και εκείνοι γερές βάσεις για αυτό που θα ακολουθήσει και θα ενημερωθούμε τις επόμενες ημέρες.

Το πλάνο

Το πλάνο που έχει πέσει στο τραπέζι αφορά τη συνεργασία των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, με τον Πέτρο Μαράκη να έχει τον σημαντικότερο ρόλο στην οργάνωση και την τεχνική καθοδήγηση. Εμείς θα εστιάσουμε στη δομή αυτής της συνεργασίας και όχι στις λεπτομέρειες, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι τι θα δημιουργηθεί και τι θα δούμε στα γήπεδα τους επόμενους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δημιουργία μίας «ποδοσφαιρικής υπερδύναμης» στο νησί της Νάξου με εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές να δουλεύουν κάτω από ένα συγκεκριμένο πλάνο και να γαλουχούνται σε ένα υγειές αθλητικό περιβάλλον, κάνοντας αθλητισμό και πρωταθλητισμό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ποιος δεν θέλει να δει τον Πανναξιακό να έχει στη σύνθεση του την αφρόκρεμα των ταλέντων της Νάξου; Ποιος δεν θέλει να δει τον ΠΑΣ Νάξου να αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δύναμη του και να κάνει αυτό που γνωρίζει όσο λίγοι σύλλογοι στην Ελλάδα, τη δημιουργία συγκροτημένων σε όλα τα επίπεδα ποδοσφαιριστών;

Σε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, θεωρήστε δεδομένη τη μετακίνηση ποδοσφαιριστών από τον έναν σύλλογο στον άλλον.

Έτσι λοιπόν η καταρχήν συμφωνία αναφέρει:

  1. Δημιουργία μίας επιτροπής, απαρτιζόμενης από μέλη των δύο διοικήσεων και όχι μόνο, που θα έχει τον ρόλο της διευθέτησης θεμάτων που αφορούν τη συνεργασία. Και οι δύο σύλλογοι θα συνεχίσουν να έχουν της διοικήσεις.
  2. Ανδρική ομάδα ή ομάδες αν χρειαστεί από τον Πανναξιακό.
  3. Ομάδα Κ16 από τον Πανναξιακό με προπονητή τον Πέτρο Μαράκη
  4. Ομάδες Κ14, Κ12 και λοιπά μικρά τμήματα από τον ΠΑΣ Νάξου.

Ακόμα δεν έχουμε λάβει ενημέρωση αν στη συνεργασία αυτή θα συμμετάσχει και ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με τις πληροφορίες μας πάντως να αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στο άμεσο μέλλον.

Αν και εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και φτάσουν οι δύο σύλλογοι στη πολυπόθητη συμφωνία, τότε θα μιλάμε για τη συμφωνία της δεκαετίας και παράλληλα για ένα γεγονός που θα αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη, όχι μόνο στη Νάξο, αλλά και στις Κυκλάδες. 

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις της ιστορικής αυτής συνεργασίας...

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares