Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 09:06

Συνέντευξη της Κατερίνας Μονογυιού στο Naftemporiki TV [vid]

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παραχώρησε συνέντευξη στο Naftemporiki TV και στους δημοσιογράφους Νικόλ Λειβαδάρη και Παύλο Πανταζόπουλο.

Η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε στο υψηλό ποσοστό που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία τόσο στις Κυκλάδες όσο και στο σύνολο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Παράλληλα, η Κατερίνα Μονογυιού υπογράμμισε τη σημασία της γυναικείας εκπροσώπησης στη νέα Βουλή και στη νέα Κυβέρνηση τονίζοντας ότι διαχρονικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμπιστεύεται τις γυναίκες και υπήρξε ο πρώτος Πρωθυπουργός που επέλεξε γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης, η βουλευτής Κυκλάδων αναφέρθηκε στην πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν τονίζοντας ότι παρατηρούνται αυξημένες κρατήσεις στη Μύκονο και υπάρχει αισιοδοξία. 

Η Κατερίνα Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες επιβράβευσαν τη σκληρή δουλειά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε αυτή τη μακρά προεκλογική περιόδο, όλοι οι βουλευτές ήμασταν σε διαρκή επαφή με τον κόσμο. Οι πολίτες έθεταν ως προτεραιότητα τους τη σταθερότητα και για αυτό επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτό που μετράει είναι να έχουμε άξιους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις για να φέρουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares