Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 16:15

Κώστας Κλουβάτος: Νέο ξεκίνημα με στόχο το δικό μας γήπεδο την επόμενη διετία

Στο φουλ δουλεύουν οι ιθύνοντες του ΑΟ Πύργου για την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Ψηλά στην ατζέντα με τα ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση της ομάδας είναι και το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, όπου υπάρχουν επαφές με διάφορους προπονητές, μεταξύ αυτών και του Γιάννη Χατζησεβαστού που πέρυσι εργάστηκε στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με την ομάδα του Πόρου.

Επίσης, υπάρχουν επαφές με τουλάχιστον δύο προπονητές από την Αθήνα, με την τελική απόφαση πάντως να λαμβάνεται τις επόμενες ημέρες.

«Μετά την περσινή επεισοδιακή χαμένη χρόνια η ομάδα μας θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νέα παιδιά και σωστό προγραμματισμό, με στόχο στα επόμενα δύο χρόνια να παίζει στο δικό της γήπεδο», είπε μιλώντας στο sportcyclades.gr ο Γενικός Αρχηγός, Κώστας Κλουβάτος, ο οποίος φέτος αναμένεται να πάρει μεγάλο μέρος της οργάνωσης στις πλάτες του.

Σταθερή αξία για τον ΑΟ Πύργου ο Κώστας Κλουβάτος που συνεχίζει από τη θέση του Γενικού Αρχηγού

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές και έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι διοικούντες του ΑΟ Πύργου το ζήτημα του γηπέδου είναι ένας από τους βασικούς στόχους. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη διετία ο Πύργος θα έχει έτοιμο και θα επιστρέψει στο δικό του σπίτι. Ο Κώστας Κλουβάτος, μίλησε για το όνειρο πιστώνοντας μεγάλο μέρος της επιτυχίας στον Βαγγέλη Νομικό: «Το γήπεδο πέρα από το ότι είναι όνειρο όλων μας, θα δικαιώσει και τον κουμπάρο μου Βαγγέλη Νομικό, ο οποίος όταν υπήρχαν δυσκολίες και κάποιες φορές ακόμα χάνονταν και η ελπίδα μας ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί εκείνος ήταν εκεί και μας φώναζε ότι θα τα καταφέρουμε».

Νομικός και Κλουβάτος για την πρώτη του ΑΟ Πύργου

Αναφορικά με το θέμα προπονητή, ο Κώστας Κλουβάτος επιβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ληφθεί αποφάσεις: «Η ομάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα τα οποία εξετάζονται και θεωρώ πως στο τέλος του μήνα θα έχουμε εξελίξεις».

Κλουβάτος: Θα παίξουμε για μία καλή παρουσία... Πανναξιακός το φαβορί [vid]

Πάντως, ο Κώστας Κλουβάτος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και στη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία, όπου προΐσταται:  «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο γιατί χωρίς εκείνον η ομάδα δεν θα είχε την ίδια δυναμική, αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην διαχείριση της ακαδημίας (Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης) διότι είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ για το οποίο έχει κάνει θυσίες και πολύ δουλειά».

Κλουβάτος: Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έκαναν το καλύτερο δώρο [vid]

Στο κλείσιμο αυτής της συζήτησης ο Κώστας Κλουβάτος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη: «Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Φρέρη για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε στο final 4 της Κ 14 με τον μικρό πρωταθλητή της ζωής Γιάννη Παπαστεφανάκη, που με το χαμόγελο και τα λόγια του μας έδωσε μάθημα πως μπορεί να αλλάξει η κοινωνία μας...».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares