Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 23:44

Φιλιπποπολίτης για την Ελλάς: «Σίγουρα έγιναν λάθη που μας ανάγκασαν να ορίζεται η τύχη μας από άλλους»

Ο Γενικός Αρχηγός της Ελλάς Δημήτρης Φιλιπποπολίτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρετε στα όσα έγιναν στην ομάδα της Σύρου τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Φτάσαμε στο τέλος για φέτος. Άλλη μια χρονιά φτάσαμε στην πηγή, χωρίς να πιούμε νερό. Πέρσι τέτοια μέρα το μόνο που υπήρχε ήταν πείσμα και ανυπομονησία για την επόμενη μέρα. Φέτος το μόνο που υπάρχει είναι στεναχώρια ψάξιμο ενός λόγου να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο. Έναν λόγο να τρως τις μέρες σου στο γήπεδο, να στερείς χρόνο από την οικογένεια σου, να γυρνάς με τα καράβια όλο το Αιγαίο. Είναι πολλά που πρέπει να κάνεις όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αλλά για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε; Για το ποδόσφαιρο της διπλωματίας (με την κακή έννοια), το ποδόσφαιρο της ατιμωρησίας και του 0-3 άνευ αγώνα, το ποδόσφαιρο των συμφωνιών και των παρεμβάσεων από προέδρους ενώσεων; Όχι μάγκες μου κανένας λόγος να τρως το χρόνο σου για αυτό το ποδόσφαιρο.

25 μέρες διαβάζω να λέγονται πράγματα που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Η τακτική μου είναι να μην ασχολούμαι με όλα αυτά και το μόνο που να κάνω είναι να κοιτάζω τον στόχο της ομάδας και τίποτα άλλο. Η τακτική μου είναι να ασχολούμαι μόνο με όσους στηρίζουν την ομάδα και όχι με όσους είναι απέναντι. Αλλά ως εδώ ήταν. Γράφουν και σχολιάζουν όλοι και αμφιβάλω καν αν είχαν εικόνα των όσων λένε. Όλοι αυτοί μπήκαν στο τριπακι, θέλοντας η μη, για να δημιουργηθεί ένα κλίμα κατά της ομάδας. Κλίμα που θα μας έβαζε απέναντι σε όλους και θα εξυπηρετούσε να δημιουργηθούν συμμαχίες με σκοπό να αφήσουν την ομάδα εκτός.

Έτσι και έγινε. Εγώ ήμουν παντού και ξέρω τι έγινε και προκαλώ όποιον θέλει να με διαψεύσει. Ήμουν στην Ρόδο που μας απειλούσαν ότι αν δεν χάσουμε δεν θα φύγουμε από εκεί και δεν βγάλαμε άχνα, όχι από φόβο αλλά από σεβασμό που είχαν χάσει τον πρόεδρο τους 3 μέρες πριν το ματς. Φυσικά και χάσαμε δίκαια και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Ήμουν εκεί με τον Ηλυσιακό που βγήκε ανακοίνωση για επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής. Ας βγει κάποιος να μας πει αν είδε κάτι τέτοιο η ας βγει έστω ένας από την αποστολή του Ηλυσιακού που να ισχυριστεί ότι τον ενόχλησε κάποιος από εμάς.

Ήμουν εκεί με τον Αετό, που όλη τη βδομάδα έγραφαν για πέναλτι φάντασμα και κακή φιλοξενία της ομάδας μας. Όχι κύριοι και το πέναλτι καθαρό ήταν και καμία κακη φιλοξενία δεν υπήρχε. Μια σύρραξη 30 δευτερολέπτων υπήρξε, η οποία ξεκίνησε από αντιπάλους ποδοσφαιριστές που κλωτσούσαν μπάλες στην κερκίδα και έβριζαν. Ήμουν εκεί στη Σάμο που μας κοιτούσαν οι άνθρωποι με μισό μάτι, λόγω όλου αυτού του κλίματος που είχε δημιουργηθεί.

Δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί το Σάββατο για να δω την ομάδα να παλεύει για όσες πιθανότητες της αναλογούσαν. Δεν θα κατηγορήσω κανεναν για αυτό, ο καθένας πορεύεται σύμφωνα με τις δικές του αξίες και χαράζοντας την δική του πορεία και κρίνεται από αυτό.

Σίγουρα έγιναν λάθη από εμάς. Λάθη που μας ανάγκασαν να ορίζεται η τύχη μας από άλλους. Λάθη που σίγουρα θα διορθωθούν. Παρόλα τα λάθη μας όμως, διαβεβαιώνω ότι μείναμε καθαροί. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι αυτό το βλέπει ο κόσμος και έχει αγκαλιάσει την ομάδα.

Πέρα από τον κόπο μας, πέρα από τα χρήματα, πέρα από το οτιδήποτε άλλο, η στεναχώρια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για αυτό τον κόσμο. Που δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε να πανηγυρίσει την άνοδο στη γ εθνική. Ελπίζω τουλάχιστον να είδαν την προσπάθεια και να τους κάναμε έστω και λίγο περήφανους, μέσα από αυτή».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares