Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 21:20

Πέρασε εύκολα από τη Σύρο η Μύκονος

asteras-mykonos-13-8-2012-6

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Μύκονος, αφού πέρασε νικηφόρα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Σύρου.

Οι φιλοξενούμενοι με ένα δυνατό ξεκίνημα καθάρισαν ουσιαστικά την υπόθεση νίκης από το έκτο λεπτός της αναμέτρησης. Οι Μυκονιάτες μπήκαν στον αγώνα με γκολ από τα "αποδυτήρια" αφού προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπαλή και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ο Τσαλμάς στο 40' έγραψε το 3-0 για τους Μυκονιάτες, ενώ το τελικό 1-3 το διαμόρφωσε ο Βελέντζας με σουτ. Οι Συριανοί θα μπορούσαν να είχαν κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον αν ο Γλύκας είχε ευστοχήσει στον πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, όμως ο Γιονκ-Άντερσον απόκρουσε την εσχάτη των ποινών.

asteras-mykonos-13-8-2012-3

* Ο Βαλαμούτης στο 13' τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, όταν στη διεκδίκηση μιας φάσης έπεσε και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και βρήκε στο κράσπεδο. Θα πρέπει αυτό η Ένωση η οποία έχει τη διαχείριση του γηπέδου της Ερμούπολης. Ο παίκτης πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο έχασε στις αισθήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας του και αυτό έκανε τους πάντες να τρέχουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστής της Μυκόνου. Ο Βαλαμούτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν ράμματα στο τραυματισμένο του χέρι, ενώ εξετάσθηκε και προληπτικά μιας και είχε λιποθυμικό επεισόδιο στο γήπεδο.

asteras-mykonos-13-8-2012-5

Αστέρας Σύρου: Ρούσσος, Καμπάνης, Ταλαντζής, Γλύκας, Καλόγερας, Βαμβακούσης (84' Σαμιωτάκης), Καπετανάκης, Ξανθάκης (88' Γ. Ρούσσος), Βελέντζας, Ρηγούτσος, Μπάλιας (46' Ψωμάς).

Α.Ο. Μυκόνου: Γιονκ-Άνντερσον, Κεκελής, Κατατζάς, Μπαλής, Νάζος, Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Κηπριτίδης, Τσαλμάς (69' Τουμάσης), Βαλαμούτης (13' λ. τρ. Τζέλος), Γάτσος.

asteras-mykonos-13-8-2012-4

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares