Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 21:35

Ακόμα βάζει γκολ ο ΑΟ Σύρου!

ydoussa-aos-13-10-2012-0

Στον αγώνα που διεξάχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μπατσί της Άνδρου ο Α.Ο.Σ επικράτησε της Υδρούσας με σκορ 1-12.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ ένταση, αφού κιόλας στο 10΄ από μια κόντρα μέσα στην μικρή περιοχή ο Πρίντεζης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σύρου. 5 λεπτά αργότερα ο ΑΟ Σύρου διπλασίασε τα τέρματα της με ένα εξαιρετικό σουτ του Παπίτση. Ο Α.Ο.Σ συνέχιζε να πιέζει ως που στο 22΄ κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι το οποίο εκτελέστηκε εύστοχα από τον Πρίντεζη.

Ο Α.Ο.Σ έδειχνε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα μιας και σημείωσε ένα ακόμα γκολ στο στο 35΄ με πλασέ του Abdul και έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο.

ydoussa-aos-13-10-2012-1

Στο δεύτερο ημίχρονο η Υδρούσα μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και έψαχνε το γκολ με διάφορους τρόπους όμως ο Α.Ο.Σ δεν άφηνε την Υδρούσα να πατήσει περιοχή. Στο 55΄ ο Α.Ο.Σ έκανε το 0-5 ύστερα από εκτέλεση πλάγιου από τον Μαραγκό ο Καρέλης προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 2 λεπτά αργότερα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαμβακούση και απόκρουση του Καρέλη ο Πρίντεζης σημείωσε χατ τρικ με ένα σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Δεν άργησε η Συριανή ομάδα να κάνει το 0-7 μιας και στο 60΄ ο Abdul ακουμπώντας την μπάλα ύστερα από πλάγιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από 5 λεπτά και πάλι ο Abdul έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-8. Η Υδρούσα δεν μπορούσε να αντιδράσει και δέχτηκε 9ο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαμβακούση.6 λεπτά αργότερα ο Μαραγκός με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-10, και μέσα στα επόμενα 4 λεπτά η Υδρούσα δέχτηκε 2 ακόμα γκολ τα οποία σημείωσαν οι Δημητρκόπουλος 84΄ και Σίμος στο 86΄. Το μόνο που κατάφερε η Υδρούσα ήταν να μειώσει σε 1-12 με τον Μουστάκα στο 89΄ ύστερα από σουτ μέσα στην περιοχή. 

ydoussa-aos-13-10-2012-2

-Αυτό είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Α’ κατηγορία.

-Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Υδρούσας θα υποδεχτεί την ΑΕ Στενής στο Μπατσί, ενώ ο ΑΟ Σύρου θα έχει ρεπό.

 

Α.Ο ΥΔΡΟΥΣΑΣ: Καρέλης, Βολίκας, Θωμάς, Τσαγκαλίδης, Μπαλάσκας (Μανδαράκας), Μανάλης (Μουστάκας Ν.), Πέππας (Βλάμης Θ.), Κιοσέ, Πρινιοτάκης, Χένα, Μουστάκας Ι. 

 

Α.Ο ΣΥΡΟΥ: Κρητικός, Δημόπουλος (55' Συριανός Αντ.), Βαμβακούσης, Σούρλας, Μαραγκός, Δημητρακόπουλος, Πάπιτσης, Αλιφραγκής (55' Σίμος), Αμντούλ, Πάπι Κουρούμα (65' Μουστάκας), Πρίντεζης.


Eπιμέλεια: Γιάννης και Αυγέρης Μανδαράκας


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares