Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 15:55

Τιμωρήθηκαν για την μη συμμετοχή τους στη Μικτή Ομάδα οι Έρικ Χάμζα και Δημήτρης Ρούσσος

Στη δύσκολη θέση να τιμωρήσει δύο ποδοσφαιριστες της ομάδα Κ16 των Κανονιέρηδων Σύρου ήρθε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πρόκειται για τους Έρικ Χάμζα και Δημήτρη Ρούσσο, οι οποίοι ενώ είχαν προετοιμαστεί συμμετέχοντας στις προπονήσεις της Μικτής Ομάδας Κ16 και είχαν επιλεχθεί για την αποστολή στη Ρόδο, εν τέλει την τελευταία στιγμή παρουσίασαν έγγραφα θέλοντας να δικαιολογήσουν  την απόφαση τους να απέχουν από την αποστολή. 

Μάλιστα, παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων των Μικτών στη Ρόδο οι δύο αθλητές συμμετείχαν σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, πράγμα που αναίρεσε τους λόγους της απουσίας τους από τις Μικτές ομάδες.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν υπότροποι, αφού παρά την κλήση τους είχαν απουσιάσει και από την περσινή διοργάνωση των Μικτών, στερώντας, όπως φέτος, έτσι και τότε τη συμμετοχή από αθλητές που θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη θέση τους αν είχαν ενημερώσει έγκαιρα. 

Στους δύο ποδοσφαιριστές επιβλήθηκε η ελάχιστη ποινή των τριών (3) αγωνιστικών που ορίζει ο ΚΑΠ για τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του από την αποστολή της Μικτής αναιρέθηκε η συμμετοχή του Έρικ Χάμζα στην προπόνηση της Εθνικής, όπου ο ποδοσφαιριστής είχε κληθεί να συμμετάσχει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στον ΚΑΠ:

2023 04 07 3

Η απόφαση και το σκεπτικό της ΠΕ της ΕΠΣ Κυκλάδων:

2023 04 07 2

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares