Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 22:43

Γιάννης Πολυχρονάκος: Μεγάλη διάκριση για τον αθλητισμό των Κυκλάδων οι προκρίσεις των Μικτών

Με αφορμή την μεγάλη πρόκριση των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, Γιάννης Πολυχρονάκος μέσω ανάρτησης του στα social media εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας.

Αναλυτικά, έγραψε:

Οι Κυκλαδίτες έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε περήφανοι, με έναν από αυτούς να είναι και τα παιδιά μας που διαπρέπουν σε όλα τα επίπεδα.

Πρόσφατα, οι Κυκλάδες είχαν ακόμα μία μεγάλη διάκριση μέσα από τον αθλητισμό. Πρόκειται για τις προκρίσεις των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, Κ14 και Κ16, οι οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες της πρώτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κέρδισαν δίκαια την πρόκριση στις ''16'' καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν ακόμα μία επιτυχία στο νομό μας, όπως και στον προπονητή τους κ. Βαγγέλη Γατσέλο για την τεχνική καθοδήγηση. 

Επίσης συγχαίρω τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και την διοίκηση της ένωσης για την ακούραστη στήριξη τους στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Επίσης, με την ευκαιρία τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν.

Εύχομαι ολόψυχα οι επιτυχίες να συνεχιστούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και όλοι οι Κυκλαδίτες να πανηγυρίσουμε δύο μεγάλες προκρίσεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Γιάννης Πολυχρονάκος (Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων) 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares