Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 02:56

Γ' Εθνική: Η ΑΕ Μυκόνου προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Πανιώνιο την Κυριακή

Η ΑΕ Μυκόνου καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, καθώς έχει μπροστά της ένα νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή 2 Απριλίου στις 13:00.

Ο Πανιώνιος που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει μόνο νίκες θέλει να μην έχει απώλειες προκειμένου να διατηρηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Αναμφίβολα θα είναι μια αναμέτρηση που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 22ης αγωνιστικής. Στο στρατόπεδο της Μυκόνου η προετοιμασία έχει ξεκινήσει με ευχάριστα νέα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά από αρκετό καιρό όλοι οι παίκτες πήραν μέρος στην προπόνηση και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι την Κυριακή.

Ακόμα και οι Παναγιώτης Αχείμαστος και Γκόρα Κέμπε που δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Μυτιλήνη, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και έδειξαν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου της Μυκόνου είναι τεράστιο κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση την Κυριακή στον Κόρφο.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Αλατσάκης με βοηθούς τους Παύλο Παπαδόπουλο και Ιορδάνη Καρακελέ. Όλοι τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Πειραιά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares