Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 15:06

Λαμπερός ο αγιασμός του Αίαντα Σύρου

Με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του Αίαντα Σύρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε χθες ο Αγιασμός του συλλόγου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Παρουσία του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β, του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη, των Βουλευτών Κυκλάδων Κατερίνας Μονογιού και Φίλιππου Φόρτωμα και του προέδρου της ΕΠΣΚ Ρένου Φρέρη, η ομάδα της Σύρου πήρε τις ευχές για τη φετινή σεζόν που αναμένεται ιδιαίτερα δραστήρια για τον σύλλογο.

Από πλευράς Άγιαξ Σύρου, σύσσωμη παρουσία είχαμε από το Δ.Σ της ομάδας, με τους Γιώργο Φώσκολο, Μόδεστο Ευστρατίου, Πόπη Γεωργαλά, Δημήτρη Γρυπάρη και Γιάννη Σκλαβούνο να δίνουν το παρών. Παράλληλα μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας, βρέθηκαν πολλοί γονείς στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το ευχαριστώ του Γιώργου Φώσκολου

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Φώσκολος, μέσω προσωπικού του μηνύματος ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρόν:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο που τέλεσε τον αγιασμό του Αίαντα Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τους αξιότιμους βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη για την παρουσία τους.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα σε αυτό το νέο διοικητικό μου ξεκίνημα να έχω δίπλα μου σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και αφουγκράζονται τα προβλήματά του. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό τομέα!

Βίντεο από τον αγιασμό

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

Με στοιχεία από το syros-sports.gr (Μάκης Πρίντεζης)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares