Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:15

Προετοιμάζεται και «δοκιμάζει» ο Παμμηλιακός, με τον πρόεδρο να «ψήνει» τον Φαρινόλα [vid-pics]

Με τις πρώτες προπονήσεις να γίνονται στο γήπεδο της Imerys και πλέον στην φυσική του έδρα το στάδιο της Μήλου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παμμηλιακός.

Κανονικά, έχουν μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων και τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ όπως είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος κ. Μικέλης, αναμένεται να δοθεί λύση και με τα τμήματα της ακαδημίας που είναι σε αναμονή για την έναρξη της χρονιάς, καθώς ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Παμμηλιακό προπονούνται δύο Αφρικανοί και ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής που δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να αποκτηθούν από την ομάδα της Μήλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος ως πρώτο προπονητής και ο Βασίλης Παππάς που είναι στα μικρότερα τμήματα έχουν αρκετή δουλειά με την προετοιμασία και το μοντάρισμα των ομάδων τους.

PROPONISI IMERYS 2

«Ψήνει» Φαρινόλα ο πρόεδρος

Ο Πάολο Φαρινόλα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί της Μήλου, κουβαλώντας μία τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα αποτελεί τον «κρυφό πόθο» του προέδρου του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη που επί σειρά ετών κάνει ότι μπορεί για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα του Παμμηλιακού και αν κλείσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα, ο φακός του sportcyclades απαθανάτισε τους δύο άνδρες να παρακολουθούν την προπόνηση της ομάδας και να συνομιλούν σε ευχάριστο κλίμα.

Λέτε ο πρόεδρος να κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου; Λαμβάνοντας ως δεδομένα την αγάπη του Πάολο Φαρινόλα για τη Μήλο και την «τρέλα» του Μιχάλη Βαμβακάρη δεν το αποκλείουμε τίποτα πάντως!

FARINOLA VAMVAKARIS

 

 

PROPONISI IMERYS

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares