Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 21:10

ΑΜΣ Φιλωτίου: Σημαντική ενίσχυση… Και επίσημα ο Βασαλάκης [vid].

VASALAKIS PAROYSIASH

Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Βασαλάκη  έγινε χθες από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Βασαλάκης με την ευκαιρία της 1ης συνάντησης της ομάδας, παρουσιάστηκε χθες στους παίχτες από την διοίκηση της ομάδας, ανοίγοντας ουσιαστικά τη νέα αγωνιστική σεζόν για την ορεινή ομάδα της Νάξου.

Με ενισχυμένο ρόστερ.

Στις τάξεις του ιστορικού Συλλόγου του Φιλωτίου πνέει άνεμος αισιοδοξίας, αφού η ομάδα ήδη έχει πραγματοποιήσει (3) μεταγραφές (Στέφανο Κατζιλιέρη, Βαγγέλη Βασιλάκη και Μαριέλο Ραφαήλ), στις οποίες πολύ πιθανό να προστεθούν ακόμα (3) πολύ σημαντικές τις επόμενες ημέρες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα ταρακουνήσουν το ναξιώτικο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Το ρόστερ των Φιλωτιτών αναμένετε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την επιστροφή του «κανονιού» της ομάδας Μανόλη Κοττάκη, καθώς και από την παραμονή του Μιχάλη Ευριπιώτη, ο οποίος τελικά δεν τα βρήκε με τον Πανναξιακό και παραμένει στην δύναμη του Φιλωτίου. Μάλιστα στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βασιλάκης στάθηκε στις περιπτώσεις των Κοττάκη-Ευριπιώτη, θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία τους, για την καλή πορεία της ομάδας.

Αλλάζουν τα πράγματα.

Η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Βασαλάκη, δείχνει την πρόθεση του Δ.Σ για αλλαγή σελίδας στην ομάδα, πράγμα που απόπνεε από την ατμόσφαιρα, που υπήρχε στην χθεσινή συνάντηση.

Μάλιστα ο Βασαλάκης έχει επαναλάβει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα την ικανοποίηση που νιώθει, κυρίως για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του Φιλωτίου, πράγμα που με κάθε ευκαιρία τονίζει. Άλλωστε ο νέος τεχνικός του Φιλωτίου χθες στην ομιλία του εξέφρασε δημοσίως και πάλι τον σεβασμό, που τρέφει και αφορά την ιστορία του Φιλωτίτικου σωματείου.

Στην ομιλία ο Βασαλάκης δεν παρέλειψε απευθυνόμενος στους παίχτες να δώσει του άξονες στους οποίους θα κινηθεί. Η αξιοκρατία, η πολύ δουλειά και το καλό ποδόσφαιρο, θα είναι αυτά που θα συνθέτουν την εικόνα της ομάδας, που επιθυμεί, ζητώντας από όλους να επιδείξουν σοβαρότητα και όρεξη για δουλειά.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

symvoulio

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares