Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2012 01:57

ΑΜΣ Φιλωτίου: ''Διπλό μεταγραφικό χτύπημα στο νήμα''.

XENAKIS-KRITIKOS

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές κατάφερε να πραγματοποιήσει ο ΑΜΣ Φιλωτίου στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Οι ''Κυανέρυθροι'' του Φιλωτίου απέκτησαν από τον Πανναξιακό, τους Μιχάλη Κρητικό και Μανόλη Ξενάκη, προσθέτοντας στο ρόστερ της ομάδας, ποιότητα και δύναμη.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Βασαλάκη, φαίνεται ότι το Φιλώτι μπορεί να έλκει περισσότερους παίχτες από το εσωτερικό της Νάξου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν, ότι εκτός των δύο (2) ηχηρών ονομάτων, που αποκτήθηκαν, η ομάδα του Φιλωτίου βρίσκετε πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα ποιοτικών ποδοσφαιριστών μέσα στον Σεπτέμβριο, οι οποίοι είναι ελεύθεροι και κρατούν τα δελτία στα χέρια τους.

Το προφίλ των παιχτών.

KRITIKOSΟ Μιχάλης Κρητικός είναι παίχτης, που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον Πανναξιακό και έχει πολλές συμμετοχές τόσο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία, όσο και στην Κατηγορία των Κυκλάδων. Ο 25χρονος αγωνίζεται στην θέση του ''σέντερ φορ'' και διακρίνεται για την έφεση που έχει στο σκοράρισμα, ενώ θεωρείτε ένας από τους καλύτερους Κυκλαδίτες κεφαλοσφαιριστές, λόγο του ύψους που διαθέτει.

Με την απόκτηση του 24χρονου Μανόλη Ξενάκη, ο Γιώργος Βασαλάκης έχει πλέον στα χέρια του ένα πολυεργαλείο, καθώς ο ποδοσφαιριστής εκτός της δεξιάς XENAKISπτέρυγας, που είναι η θέση του, αγωνίζεται εξίσου καλά σε πολλές και διαφορετικές θέσεις. Ο παίχτης έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανναξιακού και έχει πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, που έχει αγωνιστεί η πρώην του ομάδα.

Επίθεση «φωτιά».

Με την προσθήκη του Κρητικού το Φιλώτι φαντάζει πλέον ανίκητο επιθετικά, καθώς θα έχει στην γραμμή κρούσης του το τρίδυμο των: Κοττάκη, Ευριπιώτη, Κρητικού, παίχτες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Μάλιστα η καλή συνεργασία των τριών συνθέτει τα απαραίτητα συστατικά του καλού ποδοσφαίρου (ταχύτητα, τεχνική και δύναμη), χαρακτηριστικά που εύκολα μπορείς να διακρίνεις και στους τρεις ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς το Φιλώτι ενισχύετε σημαντικά και είναι φανερό, ότι η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιάσει την περσινή κακή εικόνα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares