Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 19:07

Προς αποκατάσταση της αλήθειας...

tripolitsiotis-2010-grafeio

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ)

syros RAOYZAIOS arxikaΠρος αποκατάσταση της αλήθειας...

Για άλλη μια φορά το όνειρο για τη δημιουργία μίας κοινής ομάδας στην Πάρο ναυάγησε… Αιτία; Η ασυνεννοησία μεταξύ των μελών του Δ.Σ του ΑΟΠ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην συνάντηση που έγινε την Τετάρτη 22/8 μεταξύ των εκπροσώπων των 3 σωματείων, ΑΟΠ (Τσαντάνη Κ.- Αποστόλου Ι.- Βάσου Δ.), Νηρέα (Τριπολιτσιώτη Σ.- Σιφναίου Εμμ.- Γαβαλά Παντ.), ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ (Γεμελιάρη Ι.), αποφασίστηκε ομόφωνα και εκδόθηκε με κοινό δελτίο τύπου, η συμμετοχή των 3 σωματείων στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων 2012-2013 σε επίπεδο ανδρών και νέων, ως Α.Ο. Πάρου, με ένα άτυπο συμβούλιο από τους 3 συλλόγους, το οποίο θα αποφάσιζε και θα «έτρεχε» την ομάδα.

Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα και χωρίς την παραμικρή διαφωνία από τους παρόντες, το θέμα των προπονητών της ομάδας. Μάλιστα, με έναν από αυτούς υπήρξε κοινή τηλεφωνική συνομιλία και συμφωνία.

Το ίδιο βράδυ, παράγοντας του ΑΟΠ με ενημέρωσε, ότι πρέπει να ακυρωθεί η συμφωνία λόγω διαφωνίας ορισμένων μελών από το Δ.Σ. του ΑΟΠ, καθώς και ότι έχουν πάρει απόφαση να έχει η ομάδα άλλον προπονητή, ο οποίος δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον προπονητή που είχαμε συμφωνήσει!!! Προσπάθησα με κάθε τρόπο για την επίτευξη της συμφωνίας, αλλά μάταια...

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη και επειδή δεν μπορεί να προχωρήσει μία τέτοια κίνηση αν δεν αγκαλιάσουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια, βάζοντας το κοινό συμφέρον πάνω από την προσωπική μας φιλοδοξία και προβολή, και επειδή δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν διαφωνίες και γκρίνιες στις τάξεις του ΑΟΠ, ενημέρωσα τους εκπροσώπους του, πως σταματάμε τις συζητήσεις και συνεχίζουμε όπως ήμασταν πριν.

Τελικά κάθε φορά που προσπαθούμε για κάτι καλό, θα υπάρχει και ένα εμπόδιο που δεν θα μπορούμε να ξεπεράσουμε. Θα χαιρόμουν αν οι παράγοντες του ΑΟΠ, οι οποίοι μετείχαν στις συζητήσεις, έπαιρναν θέση αντί να κρύβονται πίσω από ένα δελτίο τύπου του συλλόγου τους, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τριπολιτσιώτης Σταύρος

Πρόεδρος ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares