Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 22:33

Κρύβει εκπλήξεις η επιστροφή της Θύελλας Καμαρίου | Το βάρος στην ακαδημία

Η ανακοίνωση των ανανεώσεων με Μπιρμπίλη και Σιμιτσή  φαίνεται ότι θα αποτελέσει μόνο την αρχή στο χτίσιμο της Θύελλας Καμαρίου.

Οι πληροφορίες μας από το Καμάρι αναφέρουν ότι κάτι καλό και παράλληλα δυνατό ετοιμάζεται σχετικά με την ομάδα που μετά από αρκετά χρόνια θα συμμετάσχει φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, τότε ο ΑΣ Σαντορίνης όπως δηλώθηκε στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα μετονομαστεί σε Θύελλα Καμαρίου, αναμένεται να παρουσιάσει ένα ισχυρό ρόστερ που θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει.

Ο Βαγγέλης Φουστέρης πάντως κρατά καλά κρυμμένα τα χαρτιά του και αυτό όχι από μυστικοπάθεια, αλλά για το λόγο ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να υπάρξουν ανακοινώσιμες εξελίξεις.

Προετοιμασία - προπονητές

Η έναρξη της προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου στο γήπεδο του Καμαρίου, όπου φέτος θα επιστρέψει η ομάδα μετά από αρκετά χρόνια.

Προπονητές αυτή τη στιγμή στον σύλλογο είναι ο Στάθης Φίλων και ο Νίκος Τσάμογλου, ενώ παραμένει ανοιχτό τοπ ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση και στο προπονητικό τιμ.

Ακαδημία

Όπως τονίζει ο κ. Φουστέρης με κάθε ευκαιρία, φέτος το βάρος θα πέσει στην ακαδημία του συλλόγου, όπου εκτός τα μικρά τμήματα αναμένεται να δηλωθούν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα οι ομάδες κ12 και Κ16.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο η Κ16 ξεκινάει την προετοιμασία της από αύριο Δευτέρα 22/8.

Η ανακοίνωση:

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Κ16
Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές αύριο Δευτέρα 22/8 στις 17.30μμ να βρίσκονται στο Δ.Γ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares