Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 12:26

Αστέρας Μαρμάρων: ''Επίσημη πρόταση στο Φιλώτι για Καράι''.

KARAI ME MILO

Επίσημη πρόταση στον Α.Μ.Σ Φιλωτίου για την απόκτηση του Βασίλη Καράι κατέθεσε ο Αστέρας Μαρμάρων.

syros RAOYZAIOS arxikaΟ βραχύσωμος 23χρονος επιθετικός του ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τον Αστέρα Τραγαίας, πρόκειται για προσωπικούς λόγους να μετακομίσει μόνιμα στο νησί της Πάρου.

Η συμφωνία με τον Αστέρα Μαρμάρων επήλθε αφού ο παίχτης ενημέρωσε την πρώην του ομάδα (ΑΜΣ Φιλωτίου), καθώς η ιθύνοντες του Παριανού σωματείου διακρίνονται για τον τρόπο που χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις, ενώ υπάρχει και οι φιλία που δένει τα δύο σωματεία εδώ και χρόνια.

Η υπόθεση της μεταγραφής αναμένετε να τελειώσει τις επόμενες ώρες, αφού από την πλευρά του Φιλωτίου υπάρχει η διάθεση να δοθεί ο παίχτης, εφόσον οι λόγοι της μετακίνησης του είναι καθαρά προσωπικοί.

Η απόκτηση του Καράι αναμένετε να δώσει ποιότητα και ταχύτητα στην επιθετική γραμμή των Mαρμάρων, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στις ομάδες, που αγωνιζόταν ως τώρα (Αστέρα Τραγαίας, ΑΜΣ Φιλωτίου). Παράλληλα ο παίχτης αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Παναγιώτη Βιτζηλαίου, ο οποίος ως γνωστών συνεχίζει στον Άρη Πετραλώνων.

 

Στο παρακάτω βίντεο ο Καράι σκοράρει το μοναδικό γκολ του Φιλωτίου στον περσυνό αγώνα μεταξύ ΑΟ Πάρου-ΑΜΣ Φιλωτίου.



paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares