Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 21:28

ΑΕ Μυκόνου: Οι 5 παίκτες που συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν!

Ολικό... λιφτινγκ στην ΑΕ Μυκόνου!

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Κουκάς τα ζύγισε, τα υπολόγισε και αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού. Ο ισχυρός άντρας των Κυκλαδιτών μετά από συναντήσεις που είχε με τους συνεργάτες του αλλά και με το σύνολο των παικτών που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα της ΑΕ Μυκόνου, ανανέωσε τη συνεργασία με μια πεντάδα εξ αυτών!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σπυρόπουλο, Αχείμαστο, Κέμπε, Παρασκευά και Παλιούρα που θα παραμείνει ως δεύτερος τερματοφύλακας αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα αποκτηθεί βασικός πορτιέρο. 

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός που θα αποκτηθεί θα είναι περισσότεροι από δέκα με κάποιους μάλιστα εξ' αυτών να έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν στην Super League2.

Ο Αλέκος Κουκάς αποφάσισε να πραγματοποιήσει μεταγραφές από την παραπάνω κατηγορία ώστε να δημιουργηθεί ένα  εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο με δεδομένο μάλιστα ότι το πρωτάθλημα αναμένεται πολύ πιο δύσκολο από το περσινό, καθώς οι όμιλοι θα είναι πλέον τέσσερις.

Στόχος της ΑΕ Μυκόνου δεν θα είναι ο πρωταθλητισμός μεν θα επιδιώξει όμως να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη εξάδα (σ.σ. σε όμιλο των 18 ή 19 ομάδων) και την εξασφάλιση όσο το δυνατόν νωρίτερα της παραμονής στη Γ' Εθνική. Ήδη οι διαπραγματεύσεις με τους υπό απόκτηση παίκτες έχουν προχωρήσει σε ιδιαίτερα σημαντικό βαθμό και την εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares