Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 17:28

Κώστας Γιαννακόπουλος: Επέστρεψα στην ομάδα που αγαπώ και με δίδαξε πολλά

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο ΠΑΣ Νάξου παραχώρησε στο επίσημο site του συλλόγου, ο Κώστας Γιαννακόπουλος.

Ο Γιαννακόπουλος, με περίσσιο ταλέντο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τις μεγάλες ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό. Η απόφαση του να επιστρέψει στον νησί του τη Νάξο έχει να κάνει με το μέλλον του και φυσικά ο ίδιος θέλει να συνδυάσει αυτή την απόφαση με την επιστροφή του στην ομάδα που του δίδαξε τον αθλητισμό και όχι μόνο.

Δείτε τι δήλωσε:

Ξεκίνησα με ένα όνειρο το να γίνω ποδοσφαιριστής, κάθε μέρα που περνούσε μόνο αυτό είχα στο μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Οσο μεγαλώνεις όμως αναθεωρείς και αλλάζεις γνώμες και απόψεις για πολλά πράγματα .

Έτσι έκανα και εγώ για αυτό το λόγο επέστρεψα για να κάνω άλλα πράγματα διαφορετικά μέσω Των σπουδών που πιστεύω ότι είναι καλύτερα και πιο χρήσιμο για μένα.

Με αυτά τα λόγια δεν θέλω να επηρεάσω τα νεότερα παιδιά που ξεκινούν και εκείνα με τον ίδιο στόχο. Απλά θέλω να πω ότι για να πετύχεις κάτι πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να το θέλεις πραγματικά.

Ιδίως για το ποδόσφαιρο για να φτάσεις ψηλά δεν χρειάζεται μόνο η αθλητική και σωματική ετοιμότητα και ικανότητα αλλά και η πνευματική .

Εφόσον κατέληξα σε αυτή την απόφαση είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ στο ΠΑΣ Ναξου σε ένα τόσο οικείο και ευχάριστο περιβάλλον στην ομάδα που ξεκίνησα και αγαπώ τόσο πολύ που μου έμαθε τόσα πολλά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares