Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 12:47

Επέστρεψε στο σπίτι του τον ΠΑΣ Νάξου, ο Κώστας Γιαννακόπουλος, μπαίνει και στη Μικτή Ομάδα

Το 2019 όλες οι ποδοσφαιρικές Κυκλάδες μιλούσαν για έναν αεικίνητο 14χρονο νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Νάξου που σκόραρε κατά βούληση, δείχνοντας με κάθε ευκαιρία το σπουδαίο ταλέντο που διέθετε. 

Το όνομα του; Κώστας Γιαννακόπουλος, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε όλες τις κατηγορίες (Κ12, Κ13, Κ14, Κ16) με τον ΠΑΣ Νάξου, αλλά και την πρωτιά στο όμιλο με την Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, πράγμα που έφερε και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθώς όπως αποδείχθηκε δεν είχε τραβήξει μόνο τα βλέμματα των Κυκλάδων, αλλά και σκάουτερ από ομάδες του κέντρου.

Μετά τις δύο χρονιές στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στις ομάδες Κ15 και Κ16, αλλά και ένα μικρό πέρασμα από την Κ17 του Ατρόμητου, ο Κώστας Γιαννακόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο νησί του τη Νάξο και φυσικά στο ποδοσφαιρικό του σπίτι, τον ΠΑΣ Νάξου.

Άλλωστε, όπως τονίζει ο ίδιος ποτέ δεν ένιωσε μακριά από τον σύλλογο που του χάρισε τόσα πολλά πράγματα. Έτσι λοιπόν χθες, στα γραφεία του συλλόγου, υπογράφηκε το δελτίο του και πλέον από τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ξεκινώντας από την Μικτή Ομάδα Κ17 και στη συνέχεια με τις Κ18 και Ανδρών του ΠΑΣ Νάξου.

Η αγωνιστική του ποιότητα αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις, τόσο στον ενωσιακό προπονητή, Άκη Μπελεγρίνη, όσο και στον προπονητή του ΠΑΣ Νάξου Δημήτρη Σκούνα, που θα έχει στη διάθεση του ακόμα έναν δυνατό ''εργαλείο'' στη γραμμή κρούσης.

Ο σύλλογος της Νάξου καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην ομάδα μας του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Ο Κώστας είναι ένας αθλητής που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά μέσα από την ακαδημία του συλλόγου μας, όπου καλλιέργησε το σπουδαίο ταλέντο που διαθέτει.

Κατά το παρελθόν έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ παράλληλα ξεχώρισε με την παρουσία του στην Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η απόδοση του στους αγώνες του συλλόγου μας και της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων συγκέντρωσε τα βλέμματα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα το 2019 να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Φέτος, ο Κώστας Γιαννακόπουλος άνηκε στο  δυναμικό της Κ17 του Ατρόμητου, όμως μετά από δική του απόφαση θέλησε να επικεντρωθεί στις σπουδές του και να επιστρέψει στο σπίτι του, τον ΠΑΣ Νάξου.

Η αγωνιστική του αξία είναι αδιαμφησβήτητη και αναμένεται να προσφέρει περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ των ομάδων Κ18 και Ανδρών του συλλόγου μας.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή πρόοδο σε ότι έχει επιλέξει να κάνει.

ed39df5a10ca8946ab88590f6e0c514e xl

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares