Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 13:28

Αποκαλυπτήρια με φιλική αναμέτρηση για την ομάδα Futsal του Παμμηλιακού [pics]

Με ... χρώματα Κυκλάδων και συγκεκριμένα Παμ-Μηλιακά χρωματίστηκε το γήπεδο, το βράδυ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου, καθώς με την ευκαιρία του ρεπό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος FUTSAL, οι αντίστοιχες ομάδες Κ-14 ΙΚΟΝΙΟΥ και ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ κατέβηκαν σε μια φιλική αναμέτρηση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπανδρεόπουλος

Με μια κίνηση που κοιτάζει το μέλλον στα μάτια, ο Πρόεδρος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ κος Μιχάλης Βαμβακάρης, κάνει το βήμα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και αυτής της φιλόδοξης ενέργειας, για τη δημιουργία τμήματος Ακαδημίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, κίνηση που βρήκε αρωγό την Ακαδημία του ΙΚΟΝΙΟΥ FC. Έπειτα από την επιτυχημένη επικοινωνία με τον Τεχνικό Διευθυντή κο Θανάση Ζάχο αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό Επιτελείο εκατέρωθεν, η ιδέα έγινε πραγματικότητα.

Έχοντας ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της με μια νίκη 3-0, η ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ προχωρά στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ, έχοντας θέσει ως στόχο την καθιέρωσή της.

Ο Τεχνικός Διευθυντής κος Θανάσης Ζάχος τόνισε για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές παρά μόνο το τρίπτυχο των 3-Δ, Δουλειά, Διάρκεια και Διάθεση.

Βίντεο

Φωτογραφίες

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares