Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 20:40

Εύκολη επικράτηση του Παμμηλιακού επί το ΑΟ Πάρου. Κους κους Παμμηλιακά και όχι μόνο!

pammiliakos-aop-3-6-2012-0

Σε έναν αγώνα που δεν χωράει ιδιαίτερης ανάλυσης και θύμιζε λίγο από φιλικό και περισσότερο από διπλό προπόνησης, ο Παμμηλιακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον ελλιπέστατο ΑΟ Πάρου που μάλιστα παρατάχτηκε στο τερέν του Δημοτικού Σταδίου Μήλου με 10 παίχτες και χωρίς αλλαγή στον πάγκο του.

milos-mileika-neaΜεγάλος αντίπαλος και των δύο ομάδων η θερμοκρασία καθώς το παιχνίδι έγινε στις 3.00 το μεσημέρι. Χαρακτηριστική ήταν και η διακοπή από τον διαιτητή Μενδρινό σε κάποιο σημείο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου για να δροσιστούν οι παίχτες των δύο ομάδων.

Εκπληκτικά γκολ από Κυρίτση και Τσιριγωτάκη

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παμμηλιακός προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο δημιουργώντας συνεχώς φάσεις στο τέρμα του. Το highlight όμως του πρώτου μέρους ήταν το εκπληκτικό γκολ του Ηλία Κυρίτση στο 29’ με φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό σουτ από δεξιά. Η ομάδα της Μήλου είχε προηγηθεί στο 27’ με τον Βασίλη Καμακάρη μετά από σέντρα-πάσα του Παπαδημητρίου και τριπλασίασε τα τέρματα της στο 45’ πάλι με τον Κυρίτση ο οποίος με προσωπική ενέργεια πίεσε, έκλεψε από την άμυνα του ΑΟ Πάρου και ολοκλήρωσε με όμορφο πλασέ.

Ο ΑΟ Πάρου με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή του, κέρδισε το χειροκρότημα και θα μπορούσε να είχε μειώσει το σκορ στο 32’ με τον Ξένο που από κοντά εν κινήσει σούταρε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κυριολεκτικά αγγαρεία για τις δύο ομάδες που σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς περίμεναν την λήξη του αγώνα με τον διαιτητή να χρησιμοποιεί ελάχιστα την σφυρίχτρα του. Ευτυχώς που υπήρχε και πάλι ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ από τον Παναγιώτη Τσιριγωτάκη αυτή τη φορά, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ και με απευθείας σουτ της έστειλε στα δίχτυα του Νίκα κάνοντας το τελικό 5-0 στο 60’.

Είχε προηγηθεί στο 53’ το 4-0 και πάλι ένα όμορφο τέρμα μετά από ωραίο συνδυασμό Μπαργιάμι, Τσιριγωτάκη και εκτελεστή τον Βασίλη Καμακάρη.

pammiliakos-aop-3-6-2012-1

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: (Γκούτζας) Μήτση, Καμακάρης Μ., Σίδερης Σ. (61’ Ζούλιας), Ατανάσοφ, Σίδερης Α., Μπαργιάμι, Ψαθάς, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (57’ Ραπανάκης), Παπαδημητρίου Σ. (87’ Μαυρογιάνης), Κυρίτσης.

ΑΟ Πάρου: (Λάπη) Νίκας, Λάπη, Καραγκούνης, Μπάλιος, Άσκο, Καλαμπαλίκης, Ξένος, Διακάτος, Κρώνης, Σένκα.

pammiliakos-aop-3-6-2012-2

Μικρά Παμμηλιακά

-Τις παραλίες προτίμησε αυτή τη φορά ο κόσμος του Παμμηλιακού με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς είχαν στριμωχτεί στην πάνω σειρά της κερκίδας προσπαθώντας να βρουν λίγη σκιά.

-Εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον ΑΟ Πάγου να μην προσέρχεται στη Μήλο για τον εξ’ αναβολής αγώνα με τον Παμμηλιακό καθώς και για επικείμενη συγχώνευσή του με την ομάδα της Άνω Σύρου. Η τελευταία αναμένεται να είναι και η τελευταία αντίπαλος του Παμμηλιακού για φέτος, σε ένα παιχνίδι που έχει περάσει από χίλια κύματα.

-Άδεια να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο Μήλου ως έδρα πήρε ο Πανσιφναϊκός στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Μήλου. Η ομάδα της Σίφνου σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων της επόμενης σεζόν. Εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα και όσον αφορά τον ΑΟ Σερίφου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares