Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 00:22

Ολυμπιακός Σύρου: ''Θα κατέβουμε στον τελικό''...

olympiakos syrou

Μετά της δηλώσεις του Κυρίου Νάζου (υπεύθυνο ακαδημιών ΑΟ Μυκόνου) περί μη συμμετοχής της ομάδας του στον τελικό των Νέων η δεύτερη φιναλίστ του θεσμού Ολυμπιακός Σύρου γνωστοποίησε με την ακόλουθη ανακοίνωση την πρόθεση του να συμμετέχει στον τελικό και μάλιστα υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε αλλαγή στον ορισμό του τελικού.

Syros raouzaiosΟ συγκεκριμένος τελικός τείνει να εξελιχτεί σε "κακόγουστο σήριαλ", αφού οι δύο ομάδες φαίνεται πως έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις για την έδρα και την ημερομηνία της τέλεσης του τελικού, με την Μύκονο να ζητά κάποιες αλλαγές, έστω και αν τις αποφασίσει ο Ολυμπιακός και την Συριανή ακαδημία να μην δείχνει καμία διάθεση για συζητήσεις.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η διεξαγωγή του τελικού των Νέων βρίσκεται πραγματικά στον αέρα, με την περίσταση των πραγμάτων να απαιτεί την αποφασιστική και δίκαιη λύση, από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

 Η ανακοίνωση

 Το σωματείο Νέοι Ολυμπιακού Σύρου θα συμμετέχει κανονικά στον τελικό των νέων όπως αυτόν έχει ορίσει η ΕΠΣ Κυκλάδων για την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Τήνου.

Παρότι είχαμε τη ρητή διαβεβαίωση της ΕΠΣ Κυκλάδων ότι δεν θα γίνουν τελικοί και φάιναλ φορ μέσα στις εξετάσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε στον τελικό με όσους αθλητές μας διαθέσουν οι γονείς, ακόμα και μικρότερης ηλικίας.

 Σε οποιαδήποτε άλλη αλλαγή ημερομηνίας ξαναγίνει αδυνατούμε να ανταποκριθούμε, καθώς έχουν οριστεί τα φροντιστήρια και οι εξετάσεις των παιδιών και δεν θέλουμε να αναστατώσουμε άλλο τους αθλητές-μαθητές μας την περίοδο των εξετάσεων.

 ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ

Δεν κατεβαίνει στον τελικό Νέων ο ΑΟ Μυκόνου!

 Από την ομάδα σύνταξης του S.C.

Η συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων και η ατομική τους και αυθαίρετη απόφαση για αυτοεξορισμό του σωματείου τους από το μοναδικό αθλητικό site του νομού μας, αποτελεί καθαρά δική τους ευθύνη και ξεθωριάζει την εικόνα του σωματείου και ακόμα περισσότερο των αθλητών του, οι οποίοι με την απόφαση αυτή χάνουν την ευκαιρία της επικρότησης και της αναγνώρισης των όποιων προσπαθειών καταβάλουν. Να τους ενημερώσουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας παρά τα όσα «αντικανονικά μαρκαρίσματα» δεχόμαστε.

ξεθωριάζει
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares