Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 19:42

Στο f4 o ΑΟ Πάρου. Νίκη με 4-1 τον ΑΣ Ίου

paidiko-ios-aop-27-5-2012-2

Eνας αγώνας που στην ουσία ήταν ένα ημίχρονο (το πρώτο) μιας και το δεύτερο ήταν τελικά διαδικαστικού χαρακτήρα παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Ίου.

Ο Α.Ο Πάρου παρουσιάστηκε πιο έτοιμος ύστερα από την κρυάδα που πήρε στον πρώτο αγώνα (0-0) και μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό με σκοπό να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, και από ότι φάνηκε τελικά έπιασε απροετοίμαστους τους γηπεδούχους.Syros raouzaios

Η ομάδα της Ίου άργησε να μπει στο παιχνίδι αλλά και όταν μπήκε έδηξε να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση για να διεκδίκηση ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 3’ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τα πλάγια του Τριαντάφυλλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ίου. Στο 8’ έγινε το 0-1 για την Πάρο με σουτ έξω από την περιοχή από τον Nικα. Δοκάρι για τον ΑΟ Πάρο στο 13’ από κεφαλιά του Βιάζη. Ο ΑΟΠ δεν σταμάτησε να επιτίθεται και στο 16’ είχε άλλο ένα δοκάρι σε σουτ του Νίκα έξω από την περιοχή. Η ομάδα της Ίου πέρασε στην αντεπίθεση και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε. Η κόντρες μέσα στην περιοχή της Πάρου ευνόησαν τον Μπουρνελη που με σουτ έκανε το 1-1. Ο ΑΟ Πάρου αντέδρασε γρήγορα και στο 20’ ο Νικας από τα πλάγια και μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2. Στο 23’ ένα κτύπημα φάουλ  έφερε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή του ΑΟ Πάρου ο Δράκος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν πρόλαβε να την ακουμπήσει με αποτέλεσμα να περάσει ξηστά από το δεξί δοκάρι του Παντελαιου. Στο 25 σουτ μέσα από την περιοχή από τον Λουβαρη απέκρουσε ο Παντελαιος σε κόρνερ. Στο 28’ μια φάση που ξεσήκωσε τον πάγκο της Ίου, ζητώντας πέναλτι. Ο Δράκος έφυγε μόνος του μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο αμυντικός της Πάρου με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο διαιτητής να δείχνει παίζεται. Μια αμφισβητούμενη φάση σε κομβικό σημείο γιατί αν δινόταν πέναλτι θα  είχε και κάρτα για τον αμυντικό της Πάρου. Στο 33’ ο Γιαννόπουλος έφυγε μόνος του αλλά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή τον πρόλαβε ο Παντελαιος και έδιωξε με τα πόδια σε πλάγιο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαριάνας πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-3 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στα ύψη.

paidon ios-aop-27-5-2012-1

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα ημίχρονο με λιγοστές φάσης καθώς η μπάλα παίχτηκε πιο πολύ στο χώρο του κέντρου και σε προσωπικές μονομαχίες των παικτών των δυο ομάδων. Η Ίος με πεσμένη ψυχολογία προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να μπορεί να τα καταφέρει και πολλή καλά. Στο 7’ ο Νικας βρέθηκε μόνος του με των Μπουζαλακο χωρίς να μπορεί να τον νικήσει. Στο 12’ απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Μαριανο μπλόκαρε ο Μπουζαλακος. Στο 17’ γκολ για την Πάρο αλλά ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ. Στο 24’ ο Δράκος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Παντελαιος σε καλή θέση μπλόκαρε την μπάλα. Ο ΑΟ Πάρου και πάλι στις καθυστερήσεις σημειώνει γκολ. Ο Βιάζης κέρδισε της κόντρες και μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-4.

*Πλέον ο ΑΟ Πάρου είναι στο final four μαζί με τον Πανναξιακό, ΑΟ Μυκόνου και Ολυμπιακό Σύρου.

Συνθέσεις

ΑΣ Ίου ( Ντανακας Γ.) Μποζαλακος Σ., Λουβαρης, Μπουζαλακος Ν., Καρρας, Κωστοπουλος, Νικηφορος, Πολυδωρας, Μονογιος Ν., Δράκος, Μπουρνρελης, Γιαννόπουλος.

Αναπλ.: Καραπουλιος, Καλαθας, Δράκος Κ., Σκλαβος, Καραμπικας, Μπατσαλης.

ΑΟ Πάρου (Καζακιδης Θ.) Παντελαιος, Τσαντανης, Σαμιος, Καλογηρος, Στεζος, Κρουσταλακης, Πασσος, Τριανταφυλλος, Νικας, Μαριάνας, Βιαζης.

Αναπλ.: Δεκαβαλας, Πριφτης, Σαρρης, Φρατζεσκακης.

Διαιτητής: Ψαρράς Μ.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares