Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 21:44

Syros Trail Challenge: Αγώνες πόλης σε σκαλιά, καλντερίμια και μονοπάτια στις 9 Οκτωβρίου

O Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου , o Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Τοπική Κοινότητα Άνω Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες πόλης σε σκαλιά, καλντερίμια και μονοπάτια της Σύρου, 3χλμ, και 10χλμ ανδρών/γυναικών το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021.

Οι αγώνες ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Syros Trail Challenge 2021
ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 3χλμ / 10χλμ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ερμούπολη Σύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 16:00
ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Μιαούλη Ερμούπολης Σύρου
ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, σε σκαλάκια, μονοπάτια και καλντερίμια.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ : 2:00 ώρες

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Η διαδρομή των 10χλμ έχει συνολική υψομετρική τα 400μ και η σύσταση της αποτελείται από 90% πλακόστρωτα σοκάκια, μονοπάτια και σκαλάκια, και 10% άσφαλτο.
https://ridewithgps.com/routes/35941069
Το συνολικό μήκος της μικρής διαδρομής είναι 3χλμ με συνολική υψομετρική τα 70μ και η σύσταση της αποτελείται από 95% πλακόστρωτα σοκάκια και σκαλάκια, και 5% άσφαλτο.
https://ridewithgps.com/routes/35442596

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α) Οι αγώνες ανδρών/γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών / γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.
Β) Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.
Γ) Κάθε αθλητής/τρία θα πρέπει να προσκομίσει την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 όπου να βεβαιώνει ότι κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, ή σε περίπτωση που δεν έχει εμβολιαστεί, αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ (PCR) τις τελευταίες 48 ώρες ή αρνητικό αποτέλεσμα Rapid Test τις τελευταίες 24 ώρες.
Δ) Η Χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους, σε όλους τους χώρους. Εξαιρούνται οι αθλητές μόνο κατά την διάρκεια της άσκησης (χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ- ΕΠΑΘΛΑ
- Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) σε κάθε αγώνισμα.
- Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα ανδρών/γυναικών, θα απονεμηθεί κύπελλο.
- Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.
- Έπαθλο θα λάβουν ο πρώτος συριανός αθλητής και η πρώτη συριανή αθλήτρια, που θα τερματίσουν αντίστοιχα στα 10χλμ.
- Έπαθλο θα λάβουν ο πρώτος αθλητής και η πρώτη αθλήτρια άνω των 50 χρόνων, που θα τερματίσουν αντίστοιχα στα 10χλμ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και θα γίνονται ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr, μέχρι και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών δεν θα υπάρξει την ημέρα του αγώνα. Επίσης θα υπάρξει όριο εγγράφων, το οποίο θα είναι οι 130 ολοκληρωμένες (πληρωμένες) εγγραφές. Μετά το πέρας τον 130 εγγράφων οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής για τα 3χλμ και 10χλμ είναι 10€.
Η καταβολή του χρηματικού ποσού μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στο λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR56 0171 6730 0066 7313 8086 476
Όνομα δικαιούχου: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομείς Σύρου
Στην αιτιολογία να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας και το αγώνισμα που θα λάβετε μέρος.
Προσοχή τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη και όχι την διοργάνωση. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα το ποσό επιστρέφεται με τα έξοδα τραπέζης να επιβαρύνουν τον δικαιούχο και όχι την διοργάνωση.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ασθενοφόρο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα στο νοσοκομείο Σύρου. Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία εξειδικευμένα άτομα για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέμα υγείας που θα οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Στον αγώνα των 3χλμ δεν θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας.
Στον αγώνα των 10χλμ θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας.
Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, μπανάνες και χυμοί για τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων ανδρών / γυναικών καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει ο Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ.
Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην εκκίνηση, στον τερματισμό και σε κρυφά σημεία στην διαδρομή του αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία θα ακυρώνονται των αγώνων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr και στην σελίδα μας στο Facebook μετά από την λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλει ένσταση εντός 2 ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν με τις κατάλληλες αποστάσεις και με χρήση μάσκας στις 18:00 στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην πλατεία Μιαούλη ώρα 16:00 έως 18:00 και την ημέρα των αγώνων από τις 12:00 μέχρι μία ώρα πριν από τις εκκινήσεις. Για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να κατατεθεί από τον κηδεμόνα τους υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η τεχνική ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν από την εκκίνηση των αγωνισμάτων.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Τυχόν εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrosrunners.gr ή στο FACEBOOK του Syros Trail Challenge.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα:
6936691747 , Κος Παλαμάρης Ισίδωρος.
Μέσῳ e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Επίσης στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr
FACEBOOK: https://www.facebook.com/syrosrunners.gr
https://www.facebook.com/groups/syrosrunners
https://www.facebook.com/syrostrailchallenge

Σημείωση:
1. Η Αγωνόδικος Επιτροπή μπορεί να τροποποιήσει το αγωνιστικό και ωρολόγιο πρόγραμμα, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, με δική τους ευθύνη, οφείλουν να ενημερωθούν για τις όποιες πιθανές αλλαγές του προγράμματος.
2. Για ό,τι άλλο δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, την απόλυτη αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και αποφάσεις, έχει η Οργανωτική και Αγωνόδικος Επιτροπή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Οι συνδιοργανωτές των αγώνων

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares