Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 11:14

Από το Σάββατο στη Νάξο η Προοδευτική που ευχαριστεί Χουρσαλά και Παλτόγλου

Μέσω δελτίο τύπου η Προοδευτική ενημέρωσε ότι το ταξίδι στη Νάξο είναι -οικονομικά- καλυμμένο από τον Δήμαρχο, Νίκο Χουρσαλά, με τη διοίκηση να ευχαριστεί τον τελευταίο για την τήρηση της υπόσχεσης του.

Παράλληλα, η ιστορική ομάδα έκανε γνωστό ότι θα βρεθεί από το Σάββατο στο νησί της Αριάδνης ενώ ευχαρίστησε και τον Άρη Παλτόγλου για την διευκόλυνση που παρείχε στους βυσσινί.

Υπενθυμίζουμε ότι η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 13:30 τον Πανναξιακό στο ΔΑΚ Νάξου.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνει ότι το ταξίδι της μεγάλης ομάδας που λέγεται Προοδευτική στη Νάξο ενοψει του αγώνα με τον Πανναξιακό το κάλυψε εξ ολοκλήρου ο δήμαρχος μας, Χουρσαλάς Νίκος καθώς και τη μεταφορά της ομάδας μας οδικώς σε όλες τις αποστολές εκτός έδρας τηρώντας την υπόσχεση του.

Άλλωστε η τήρηση της υπόσχεσης είναι γνώρισμα μεγάλων ανδρών. Ευχαριστούμε πολύ δήμαρχε. Είσαι ένας από εμάς. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει Σάββατο πρωί, θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο και θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα που θα αρχίσει 1.30 κατόπιν αιτήματος μας.

Τελειώνοντας η ομάδα μας ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω, Παλτόγλου Άρη για τη μεγάλη διευκόλυνση που παρείχε στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε Άρη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares