Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 10:16

Ios Adventure: Προετοιμασίες για τον Σεπτέμβριο

Ios Adventure σημαίνει τρέξιμο στα μονοπάτια της Ίου και αυτά αποτελούν ένα ζωντανό οργανισμό του νησιού μας, απαιτώντας συνεχή καθαρισμό και συντήρηση. Το έργο αυτό το έχουμε αναλάβει αφιλοκερδώς με τη βοήθεια αρκετών ντόπιων εθελοντών, που δραστηριοποιούνται μέσω του Iospaths .

Η προσπάθεια μας όμως αυτή θα έπεφτε στο κενό, αν δεν είχαμε την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας STIHL, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά προέβει σε μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη χορηγία, παρέχοντας μας πριόνια, κλαδευτήρια καθώς επίσης και ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο #msa120c, τα οποία θα πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητές μας.

Σε ένα περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από διαρκή αβεβαιότητα, η υποστήριξη της εταιρείας STIHL αποτελεί για εμάς, αλλά και για όλους εσάς που απολαμβάνετε το ασφαλές τρέξιμο κατά τη διάρκεια των αγώνων, σταθερό σημείο αναφοράς και μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια σας.

Έχοντας μπροστά μας μερικούς μόνο μήνες μέχρι το Σεπτέμβριο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα επικεντρωθούμε αρχικά στον καθαρισμό του πεζοπορικού δικτύου, εξασφαλίζοντας την ασφαλή διεξαγωγή του #Iosadventure2021.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα ανακοινωθούν τα σχέδια μάς για τη φετινή διοργάνωση, όπως πάντα το Σεπτέμβριο, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων μας.

Μείνετε συντονισμένοι και καλές προπονήσεις

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares