Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012 20:18

Πανθηραϊκός-ΑΟ Πάρου: ''Επιστροφή στις νίκες''...

PANTHIARAIKOS-AO PAROY 2012

Όμορφη μέρα στο Δημ. Γήπεδο Καμαρίου με ήλιο και χωρίς πολύ ζέστη θα παρακολουθήσουμε ένα όμορφο θέαμα σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα. Στις εξέδρες λίγα λεπτά πριν αρχίσει το ματς βρίσκονται περίπου 150 θεατές.

Ο Πανθηραϊκός, ο οποίος κυριάρχησε στο πρώτο μέρος ήταν αυτός, που κατάφερε να κερδίσει στο τέλος το ματς με 3-2 και να γυρίσει στις νίκες έπειτα από τέσσερεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Πριν αρχίσει το ματς τιμήθηκε ο Μηνδρινός Ηλίας για την 10ετή προσφορά του στην ομάδα του Πανθηραικού εν μέσω χειροκροτημάτων από τους συμπαίχτες του και μέλη της Διοίκησης .

Το παιχνίδι ξεκινάει την προκαθορισμένη ώρα 7:00 ακριβώς.

1ο Ημίχρονο.

paros-PIZZALICIOUSΣτα πρώτα 5’ αναγνωριστικό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά με τον Πανθηραϊκό να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Στο 7' ο Πέκα με κεφάλια μετά μετά από εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-0. Στο 15’ σε σέντρα του Πέκα από δεξιά βρηκε τον Νομικό Γιάννη μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ εκανε το 2-0 .Στο 21' ο Πέκα με καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή απειλεί αλλά το σουτ καταλήγει άουτ. Στο 23' και στο 25' ο Πανθηραικός απειλεί αλλά το φάουλ και το σουτ του Μηνδρινού καταλήγουν άουτ. Στο 31’ ο Νομικός βγάζει σέντρα και ο Κελίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή με σουτ κάνει το 3-0 .Στο 35' σουτ από τον Αρκουλή η μπάλα λίγο άουτ. Στο 42' ο Πέκα , που είναι πολύ δραστήριος , σουτάρει λίγο άουτ.Στο 44’ ο Γιουρτζίδης με ατομική προσπάθεια έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανθηραϊκού και με ξερό σουτ έκανε το 3-1 για τον Α.Ο. Πάρου. Λήξη Ημιχρόνου.

2ο Ημίχρονο.

paros-ATOU 2 ME THLΤίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά με τον Πανθηραικό που δείχνει ήσυχος με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 56' σουτ από τον Νομικό Ι. λίγο άουτ. Στο 62' σουτ του Μπιρμπίλη η μπάλα όμως καταλήγει άουτ. Στο 67' ο Στεφανάκης μετά από ωραία προσπάθεια σουτάρει αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι .Στο 70' ο Μπιρμπίλης σουτάρει αλλά μπλοκάρει ο Ξαγοράρης. Στο 83' ο Ξένος έβγαλε γλυκιά σέντρα μέσα στην περιοχή του Πανθηραϊκού και ο Μπιρμπίλης με προβολή έκανε το 3-2. Με μικροευκαιρίες φτάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού. Στο 85ο λεπτό ο Αρκουλής ανατρεπεται μεσα στην μεγαλη περιοχη του Ξαγοραρη. Σε αυτη την φάση ο ΑΟ Παρου ζητησε πέναλτι κάτι που δεν δόθηκε τελικά και η πιο κλασική φαση για να ισοφαρίσει ο ΑΟΠ σε 3-3 ήταν, όταν στο 89ο λεπτό πάλι με πρωταγονιστή τον Αρκουλή, όπου πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του κατέληξε στο εξωτερικό μερος των δικτύων.

Καλή η διαιτησία των Αρμακόλα - Νομικού - Αντιμισάρη.

Πανθηραικός:Ξαγοράρης, Μυλωνάς (Δαμίγος), Βρενάγκρ, Ρενιέρης, Γιαννακόπουλος, Κουλόλι, Νομικός Ι. (Αρβανίτης), Νομικός Ε. ( Στεγανάκης), Κελίδης, Μηνδρινός,Πέκα Γκ.

Α.Ο.Πάρου:Νίκας, Διακάτος (Ξένος), Μουράι, Σένκα, Γιουρτζίδης, Καζακίδης, Αρκουλής, Δαφερέρας,Μπιρμπίλης, Κρώνης (Σκιαδάς), Άσκο.

 

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares